Έργο της TESCO στην ΤΥΡΑΣ

Νέα πλήρως αυτόματη γραμμή επισυσκευασίας στην ΤΥΡΑΣ του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, από την TESCO FOOD TECHNOLOGY

Η TESCO FOOD TECHNOLOGY (TFT) Α.Ε., πρωτοπόρος στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών από το 1963, ολοκλήρωσε επιτυχημένα την εγκατάσταση μιας 100% αυτόματης γραμμής επισυσκευασίας, στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, στα Τρίκαλα.

 

Η γραμμή αφορά στην πλήρη αυτοματοποίηση της επισυσκευασίας μερίδων φέτας με εξοπλισμό των κορυφαίων στους τομείς τους, Ευρωπαϊκών οίκων BUHMANN και ROBOTEH. Μετά την πρώτη φάση της νέας επένδυσης στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΤΥΡΑΣ του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, η TESCO FOOD TECHNOLOGY θα προχωρήσει και στην εγκατάσταση της δεύτερης φάσης, με το ύψος της συνολικής επένδυσης να ανέρχεται περίπου στα 3 εκατ. ευρώ.

Η νέα γραμμή θα συσκευάζει, πλήρως αυτοματοποιημένα, μερίδες φέτας των 150 γρ. και 200 γρ. σε χαρτοκιβώτια, με σύστημα ρομποτικής παλετοποίησης, ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ΤΥΡΑΣ. Ο όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ πρωτοπορεί στην εφαρμογή των πιο εξελιγμένων τεχνολογικά λύσεων στις παραγωγικές του διαδικασίες και η TESCO FOOD TECHNOLOGY (TFT) υποστηρίζει έναν ηγετικό, 100% ελληνικό όμιλο, με καινοτόμες, αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις στις εφαρμογές συσκευασίας


Δήλωση | Μιχάλης Σαράντης, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ

Για τη νέα επένδυση, ο κ. Μιχάλης Σαράντης, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, δήλωσε: «Με τη νέα επένδυση αξιοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες, ώστε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά».

Δήλωση | Βασίλης Παναγιωτόπουλος, TESCO FOOD TECHNOLOGY Α.Ε.

Για τη νέα εγκατάσταση, ο κ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της TESCO FOOD TECHNOLOGY Α.Ε., δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε και εμείς το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ενός ηγετικού Ελληνικού ομίλου στα γαλακτοκομικά και ευχαριστούμε τη Διοίκηση του για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε».

You might also like