Νέο έργο για την Χρονογραφική

Εξόπλισε την εταιρία ΜΠΑΦΑΣ Σ. ΥΙΟΙ Α.Β.Ε.Ε. στην Άρτα

Η εταιρία Χρονογραφική δημιουργεί εγκατεστημένη βάση μηχανημάτων συσκευασίας τροφίμων, επώνυμων οίκων του εξωτερικού, που αντιπροσωπεύει. Πιο συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε προ ημερών με επιτυχία, στη γνωστή βιομηχανία τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, μία γραμμή συσκευασίας θερμοσυγκόλλησης περιέκτη (Τύπου Tray – Sealing μοντέλο S – 2000), του Γαλλικού Οίκου Mecapack.

 

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη βιομηχανία ξεκίνησε να συσκευάζει φρέσκο παραδοσιακό γιαούρτι, με χρήση μίγματος αδρανών αερίων. Παράλληλα θα μπορεί να συσκευάζει τριμμένο τυρί, καθώς επίσης και φέτα με άλμη σε περιέκτη διαφόρων ποσοτήτων. Σκοπός της εφαρμογής αυτής είναι η μέγιστη και ασφαλής διατηρησιμότητα του γιαουρτιού και πιο συγκεκριμένα όλων των γαλακτοκομικών & τυροκομικών προϊόντων που η συγκεκριμένη επιχείρηση διαθέτει, καθώς επίσης και η ασφαλής μεταφορά αυτών.

Η πλέον σφραγισμένη συσκευασία με την ελεγχόμενη ατμόσφαιρα που την περιβάλει, εξασφαλίζει τη μέγιστη διάρκεια ζωής. Το συγκεκριμένο μηχάνημα, αλλά και όλα τα μηχανήματα του συγκεκριμένου οίκου  είναι στιβαρής κατασκευής IP 69 (Πλενόμενο – Αφριζόμενο) και τηρεί όλους τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας.

Η ομάδα μας είναι υπερήφανη για τη μέγιστη διατηρησιμότητα του προϊόντος και για τη συμβολή της σε αυτό. Ευχαριστούμε πολύ τους ιδιοκτήτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Εξειδικευμένοι Τεχνολόγοι Τροφίμων μπορούν να δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής. Δίνουμε  ολοκληρωμένη λύση από την πιο μικρή παραγωγή έως την πιο αυτοματοποιημένη γραμμή συσκευασίας.


chronografiki.gr

You might also like