ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ: Έφερε τη Zanasi από το Sassuolo της Ιταλίας

Νέα γενιά εκτυπωτών ψεκασμού μελανιού

Η ομάδα της ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ Α.Ε. είναι έτοιμη να σας παρουσιάσει τη νέα γενιά εκτυπωτών ψεκασμού μελανιού, (τύπου inkjet), μικρών ή μεγάλων χαρακτήρων αλλά και υψηλής ευκρίνειας. Ο Ιταλικός οίκος Zanasi διαθέτει επαναστατικούς – πρωτοποριακούς εκτυπωτές για το χώρο της βιομηχανίας, απλούς στη χρήση και εύκολους στη συντήρηση.

 

Διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό και μικρό βάρος. Οι εκτυπωτές Zanasi είναι σχεδιασμένοι με μεγάλες εύχρηστες οθόνες, ενώ διαθέτουν αυτόματο έλεγχο στάθμης των μελανιών και προειδοποίηση πλήρωσης των αναλωσίμων. Με λίγα λόγια καθοδηγούμενη συντήρηση.

Όλα τα μοντέλα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις – απαιτήσεις του Industry 4.0, συμβάλουν στη μείωση του κόστους και στην αύξηση της παραγωγικότητας, ενώ παράλληλα μπορούν να δεχτούν οποιονδήποτε απομακρυσμένο έλεγχο και ανάλυση στοιχείων.

Η καμπίνα υψηλών προδιαγραφών, το επαναστατικό υδραυλικό σύστημα διοχέτευσης μελανιών, τα έξυπνα και διαφανή δοχεία, έχουν ως σκοπό τον καθαρό χώρο μέσα το χώρο της βιομηχανίας, από μελάνια, ενώ ο ειδικός σχεδιασμός της κεφαλής συμβάλει στη μείωση της απόστασης από το προϊόν και τη μείωση των αναλωσίμων τουλάχιστον 50%. Τέλος, η συνεχής ανάδευση των μελανιών, προσφέρει σταθερή ποιότητα εκτύπωσης, απαραίτητο στοιχείο στην ποιότητα εκτύπωσης της βιομηχανίας.

You might also like