Διαδικτυακή συνάντηση για το EIT Food

Για όσους ασχολούνται με το γάλα- 17 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 π.μ.

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως ακαδημαϊκός φορέας του ελληνικού κόμβου του EIT Food (https://www.eitfood.eu) στην Ελλάδα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «SUDAPS II – Support for Dairy Production in RIS Region». Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού διοργανώνεται συνάντηση εργασίας την 17η Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. με στόχο την ενημέρωση, τη συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων με βασική κατεύθυνση τη βελτίωση της βιωσιμότητας των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα.

 

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο του Αάρχους στη Δανία ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια Συνάντηση Εργασίας, στην οποία καλούν όσους είναι ενεργοί στον κλάδο του γάλακτος: κτηνοτρόφους και εκπροσώπους συνεταιρισμών, καθώς και μικρομεσαίες  επιχειρήσεις μεταποίησης γάλακτος. Η πρόσκληση απευθύνεται με στόχο τη συμμετοχή στη διαδικτυακή διαδραστική συνάντηση εργασίας  για την ενημέρωση, τη συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων με βασική κατεύθυνση τη βελτίωση της βιωσιμότητας των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα.


Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Συνάντηση Εργασίας είναι η 17η Δεκεμβρίου στις 9:00 π.μ.


Θα συζητηθούν σημαντικά θέματα για τους κτηνοτρόφους γαλακτοπαραγωγούς και τους μεταποιητές γάλακτος (ευζωία ζωικού κεφαλαίου, αποτίμηση βιωσιμότητας, σύγχρονες πρακτικές άμελξης, έλεγχος και βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας νωπού γάλακτος για ανταγωνιστικά γαλακτοκομικά προϊόντα, σχετικές δράσεις του ΥπΑΑΤ) Τα θέματα συζήτησης είναι αποτέλεσμα ερευνών ad hoc που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα εμπλέκοντας ενδιαφερόμενους συντελεστές.

Εγγραφείτε εδώ: https://mailchi.mp/f58b1a477b82/eit-food-sudaps-ii-17

You might also like