Ο Ιωάννης Βιτάλης της ΔΩΔΩΝΗ, νέος πρόεδρος της ΕΔΟΦ

Νέο προεδρείο στην Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας

Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας στη Λάρισα, στη διάρκεια του οποίου ψηφίστηκαν τα μέλη του Δ.Σ και έγινε η κατανομή των αρμοδιοτήτων.

 

Βάσει των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας:

  • ο Ιωάννης Βιτάλης, αντιπρόεδρος της ΔΩΔΩΝΗ και μέλος ΣΕΒΓΑΠ, συνεχίζει ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας
  • ο Μιχάλης Τζιότζιος, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, ορίστηκε Αντιπρόεδρος
  • ο Αλέξανδρος Μποτός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ρούσσας Α.Ε και μέλος ΣΕΒΓΑΠ, ανέλαβε τη θέση του Γραμματέα της ΕΔΟΦ
  • ο Δημήτρης Μόσχος, μέλος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) ανέλαβε τη θέση του Ταμία

Η θητεία των ανωτέρω μελών αντιστοιχεί σε 4 έτη και βάσει του καταστατικού της ΕΔΟΦ, ο επόμενος πρόεδρος θα αναδειχθεί από την πλευρά των κτηνοτρόφων και ο αντιπρόεδρος από τα μέλη των μεταποιητών.


Δήλωση Ι. Βιτάλη

«Η ΕΔΟΦ ήταν υποχρεωμένη πριν ακόμα και την ίδρυσή της να δοκιμαστεί με ένα σωρό παθογένειες. Ευτυχώς αυτές ξεπεράστηκαν! Όλα τα απλά προέκυπταν πολύπλοκα και τα αυτονόητα ανέφικτα.

Ο τιτάνιος αγώνας μας, το πείσμα, η επιμονή μας αποδείκνυε την αποφασιστικότητά μας να κερδίσουμε τη μάχη αλλά και την βεβαιότητά μας για τη σημαντικότητα της ίδρυσης μιας Διεπαγγελματικής για την προστασία και ανάδειξη του εθνικού μας ‘λευκού χρυσού’. Εξίσου υποχρεωμένοι ήμασταν να δοκιμαστούμε και με γενικότερες παθογένειες, συμβατές με το DNA μας ως λαός, όπως της διχόνοιας και διχασμού.

Χθες, μετά από μια σειρά εμποδίων που δεν έπρεπε να υπάρχουν αλλά υπήρχαν, καταφέραμε να ξεπεράσουμε με επιτυχία και την τελευταία δοκιμασία. Οι πολλοί τελικά επικράτησαν στους ελάχιστους και τους ευχαριστώ θερμά. Η ενότητα και η λογική στο τέλος επικράτησε ως υγιής μονόδρομος.

Ενωμένοι προχωράμε και συνεχίζουμε προκειμένου να ολοκληρώσουμε το όραμά μας. Ευχαριστώ όλους όσους πίστεψαν στάθηκαν και δούλεψαν διαχρονικά στο πλευρό μου. Με τιμά ότι εξελέγην Πρόεδρος. Αποφύγαμε το να είμαι ο μακροβιότερος προσωρινός.

Χαιρετίζω το εκλεκτό Δ.Σ: τον Αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Τζιότζιο, τον Γραμματέα κ. Αλέξανδρο Μποτό, τον Ταμία κ. Δημήτρη Μόσχο καθώς και τα υπόλοιπα μέλη. Έχω την απόλυτη βεβαιότητα για την άριστη συνεργασία μας για την επίτευξη του κοινού μας σκοπού.»

You might also like