Νέα γραφεία για την AS HELLAS στην Αθήνα

Συνεχίζεται η αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας

Η Automation System Hellas, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, επέκτεινε τις εγκαταστάσεις της με νέα γραφεία στην Μεταμόρφωση για να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στους πελάτες της στη Νότια Ελλάδα.

 

Η AS HELLAS είναι γνωστή για την τεχνογνωσία της, και τις λύσεις που δίνει στην Γαλακτοβιομηχανία εδώ και 25 χρόνια. Έχει ολοκληρώσει πολύ μεγάλα έργα για τις σημαντικότερες Γαλακτοβιομηχανίες και τυροκομεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι λύσεις που δίνει η εταιρία είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών και επιτρέπουν την παραγωγή  προϊόντων υψηλής ποιότητας και  ασφάλειας, ενώ προβλέπουν και είναι έτοιμες για τις μελλοντικές επεκτάσεις που θα χρειασθούν. Ταυτόχρονα, το λογισμικό της AS HELLAS για την  λειτουργία της παραγωγής μειώνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας της εγκατάστασης, κάνοντας έτσι το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας  ιδιαίτερα ελκυστικό.


Τα νέα γραφεία της εταιρίας στελεχώνονται με έμπειρο προσωπικό, για την υποστήριξη των πελατών της στην κεντρική και Νότια Ελλάδα. AS Automation System Hellas: Καποδιστρίου 5, Μεταμόρφωση 144 52, Αττική.

You might also like