ΜΕΒΓΑΛ: Κεφίρ με κατσικίσιο γάλα

Διευρύνει την κατηγορία των πινόμενων γιαουρτιών

Η οικογένεια των ροφημάτων με βάση το γάλα και καλλιέργεια κεφίρ μεγαλώνει στη βορειοελλαδίτικη γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ η οποία πρόσφατα πρόσθεσε άλλο ένα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

 

Πρόκειται για το νέο Κεφίρ από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα. Το συγκεκριμένο προϊόν, σύμφωνα με την εταιρία που το παράγει συνδυάζει την κλασική γεύση του κεφίρ, την υψηλή διατροφική αξία και την ιδανική συσκευασία για ένα ολοκληρωμένο σνακ on-the-go. Θυμίζουμε οτι η εταιρία διαθέτει στο portfolio της κι άλλα προϊόντα με κεφίρ με αγελαδινό γάλα (κανονικό, φράουλα, ροδάκινο) αλλά και αριάνι και ξιονόγαλο.

You might also like