ΕΛΒΙΖ: Νέες συνεργασίες

Σε ρόλο επιστημονικού συμβούλου ο πανεπιστημιακός Γεώργιος Βαλεργάκης

Μετά την ένταξη στο ανθρώπινο δυναμικό της του πανεπιστημιακού Ιωάννη Καϊμακάμη, η Ελληνική Βιομηχανία Ζωοτροφών (ΕΛΒΙΖ) προχώρησε σε μια νέα συνεργασία και πάλι με πρόσωπο που προέρχεται απο το ΑΠΘ και συγκεκριμένα με τον πανεπιστημιακό Γεώργιο Βαλεργάκη.

 

Η ΕΛΒΙΖ προχωρά περαιτέρω στην ενδυνάμωση και στελέχωσή της με ένα αξιόλογο ακαδημαϊκό που διακρίνεται για την πολυετή του εμπειρία και τη σημαντική παρουσία στους κλάδους της γαλακτοπαραγωγού και κρεοπαραγωγού βοοτροφίας. Πιο συγκεκριμένα, το ρόλο του Επιστημονικού Συμβούλου αναλαμβάνει ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Γεώργιος Βαλεργάκης.  Μέσα από τη θέση αυτή, ο κ. Βαλεργάκης θα είναι υπεύθυνος κατάρτισης συνθέσεων για την ανάπτυξη διατροφικών προγραμμάτων για γαλακτοπαραγωγά και κρεοπαραγωγά βοοειδή.

«Η ακαδημαϊκή πορεία του κ. Βαλεργάκη καθώς επίσης και η εμπειρία του πλουτίζει την ΕΛΒΙΖ και δίνει ώθηση στο στόχο μας να εξελίσσουμε την κτηνοτροφία και την εταιρεία, επιτυγχάνοντας την ανάπτυξη» αναφέρει σε ανακοίνωση της εταιρείας ο Πρόεδρος & CEO Βασίλειος Χαλκίδης. «Για όλους στην ΕΛΒΙΖ η παραγωγή και πώληση ανώτερης ποιότητας ζωοτροφών ξεπερνάει την επίτευξη του όποιου εμπορικού στόχου, είναι ευκαιρία να αναδείξουμε τις αξίες και αρχές που κληρονομήσαμε από την ιστορικότερη βιομηχανία ζωοτροφών, να ακούσουμε και να μάθουμε, και να συνθέσουμε λύσεις που θα δώσουν αξία στην ελληνική κτηνοτροφία και μαζί να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά με την υποστήριξη του κ. Καθηγητή» δηλώνει ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας Δρ. Ιωάννης Καϊμακάμης.

You might also like