Όλυμπος: Νέοι κωδικοί στραγγιστού γιαουρτιού

Με αυξημένη ποσότητα πρωτεΐνης  

Η Θεσσαλική γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, λάνσαρε πρόσφατα τρεις νέους κωδικούς γιαουρτιού, εισερχόμενη ταυτόχρονα σε μια υποκατηγορία προϊόντων με ιδιαίτερη δυναμική.

 

Πρόκειται για τη νέα σειρά γιαουρτιών  Όλυμπος Protein, τα οποία παρασκευάζονται από στραγγιστό γιαούρτι 0% Όλυμπος με ακόμη περισσότερη πρωτεΐνη. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν τρεις κωδικοί, ένας στην κλασική γεύση και δύο  συνδυασμό με φράουλα και μύρτιλο αντίστοιχα. Το γιαούρτι  Όλυμπος Protein περιέχει 20 γρ. πρωτεΐνης ενώ τα άλλα δύο περιέχουν 15 γρ.

You might also like