ΒΙΟΑΓΡΟΣ: Βιολογικό στραγγιστό αγελαδινό γιαούρτι

Βιολογικό στραγγιστό αγελαδινό γιαούρτι λάνσαρε εδώ και μερικούς μήνες στην ελληνική αγορά η εταιρία Βιοαγρός η οποία δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

 

Το νέο προϊόν της μάρκας Βελούδο περιέχει μόνο δύο φυσικά συστατικά: αγελαδινό γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού. Το κλασσικό αγελαδινό γιαούρτι Βελούδο με δροσερή γεύση και πλούσια υφή παράγεται από 100% φρέσκο ελληνικό αγελαδινό βιολογικό γάλα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρίας, «Εντός λίγων ωρών από τη στιγμή της συλλογής του γάλατος, αρχίζει η παστερίωση του, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του. Έτσι, το Βελούδο  φτάνει στον καταναλωτή με βελούδινη υφή, αλλά και πιο πλούσια γεύση».

You might also like