ΒΙΟΑΓΡΟΣ: Βιολογικό στραγγιστό αγελαδινό γιαούρτι
Βιολογικό στραγγιστό αγελαδινό γιαούρτι λάνσαρε εδώ και μερικούς μήνες στην ελληνική αγορά η εταιρία Βιοαγρός η οποία δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Το νέο προϊόν της μάρκας Βελούδο περιέχει μόνο δύο φυσικά συστατικά: αγελαδινό γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού. Το κλασσικό αγελαδινό γιαούρτι Βελούδο με δροσερή γεύση και πλούσια υφή παράγεται από 100% φρέσκο ελληνικό αγελαδινό βιολογικό γάλα.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρίας, «Εντός λίγων ωρών από τη στιγμή της συλλογής του γάλατος, αρχίζει η παστερίωση του, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του. Έτσι, το Βελούδο φτάνει στον καταναλωτή με βελούδινη υφή, αλλά και πιο πλούσια γεύση».