Ημερίδα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για τα τρόφιμα

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Essence Hotel στα Ιωάννινα.

Οι τάσεις και οι προκλήσεις στον κλάδο των τροφίμων είναι το αντικείμενο των εργασιών της ημερίδας που διοργανώνει το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στα Ιωάννινα.

 

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

18:00: Προσέλευση

18:30: Χαιρετισμοί

18:45: «Προκλήσεις για την ασφάλεια των τροφίμων σε μία εποχή που το κλίμα αλλάζει», από τον επικεφαλής του εκπαιδευτικού αγροκτήματος της ΑΓΣ, Δρ. Θεόδωρο Καλλίτση

19:05: «Νέες τάσεις και προκλήσεις στον κλάδο των τροφίμων», από την επικεφαλής του μεταπτυχιακού προγράμματος ‘Ανάπτυξη νέων προϊόντων και επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων’ του Perrotis College, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου

19:25: παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Perrotis College και του ΙΙΕΚ της ΑΓΣ από το στέλεχος του recruitment and admission office της ΑΓΣ, Κωνσταντίνο Πηλιανίδη

19:45: ερωτοαπαντήσεις

 

 

You might also like