Δεν κινδυνεύει η παραγωγή της ΕΒΟΛ

Η τροφοδοσία της σε γάλα γίνεται κανονικά- Δεν έχει επηρεαστεί από τις πυρκαγιές

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει δημοσιεύματα που την έφεραν να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην αγορά γάλακτος για την παραγωγή των προϊόντων της έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΒΟΛ.

 

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόβλημα την εξεύρεση φρέσκου γάλακτος εξαιτίας των καταστροφών που έχει υποστεί το ζωικό κεφάλαιο στην Μαγνησία από τις δασικές πυρκαγιές (μέχρι και 80% ανά τόπους).

Η ανακοίνωση της συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας διαψεύδει τα δημοσιεύματα, αναγνωρίζει τις δυσκολίες στην παραγωγή – ειδικά τις πρώτες ημέρες- και τονίζει ότι η παραγωγή της εξελίσσεται κανονικά.

Η ανακοίνωση

«Με αφορμή τα δημοσιεύματα που έχουν δυστυχώς κατακλύσει το διαδίκτυο, τον ηλεκτρονικό Τύπο και τα ραδιόφωνα και παραπληροφορούν τους συμπολίτες μας αναφορικά με την κατάσταση του ΑΣ Βόλου, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά και από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, το Δ.Σ. του ΑΣ Βόλου δηλώνει τα εξής:

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο ΑΣ Βόλου σχετικά με την τροφοδοσία του, με την προμήθεια της πρώτης ύλης, με την εισκόμιση του γάλακτος και εν γένει με την παραγωγή των προϊόντων του.

Παρά τις αναμενόμενες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τις πρώτες ημέρες, όλα βαίνουν απολύτως καλώς, η παραγωγή των γαλακτοκομικών μας προϊόντων εξελίσσεται κανονικά, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις και οι παραγγελίες μας εξυπηρετούνται ομαλώς.

Έτι περαιτέρω, ο Συνεταιρισμός μας έχει ήδη συνδράμει τους πληγέντες χορηγώντας τους, μεταξύ άλλων, δωρεάν ζωοτροφές, αλλά και μεταφέροντας τις απαραίτητες ποσότητες νερού στις εγκαταστάσεις τους.

Να ευχηθούμε καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές και να δηλώσουμε, για ακόμη μια φορά, ότι είμαστε παρόντες για να συνδράμουμε όποιον χρειάζεται βοήθεια».

You might also like