Γαλακτοκομική Σχολή: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Θα διαρκέσουν μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου

Ξεκίνησαν χθες και θα διαρκέσουν μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Ήδη από χθες δίνεται η δυνατότητα σε νέους και νέες που επιθυμούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους  στο ΙΕΑΚ Ιωαννίνων – Γαλακτοκομική Σχολή  στην ειδικότητα ‘Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος.

 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου, και  θα  πρέπει να  υποβάλλουν  την αίτηση τους ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης ακολουθώντας τη διαδρομή: www.gov.gr → Εκπαίδευση → Εγγραφή σε σχολείο → Εγγραφή σε ΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ → Εγγραφή στο ΔΙΕΚ Ιωαννίνων (ειδικότητα τεχνικός γαλακτοκομίας – τυροκόμος)


https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-sto-diek-ioanninon-tekhnikos-galaktokomias-turokomos


Για την εισαγωγή στην εφαρμογή υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης απαιτείται ο ΑΦΜ και οι κωδικοί TAXISnet. Οι ενδιαφερόμενοι που δεν διαθέτουν κωδικούς καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γαλακτοκομική Σχολή στο  τηλ 26510 92219, στο email [email protected] και στη διεύθυνση Εθν. Αντίστασης 3, 45221 Κατσικάς Ιωαννίνων.

Η στέγαση και σίτιση παρέχονται δωρεάν, σε ορισμένο αριθμό σπουδαστών. Οι αιτήσεις θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Τμήμα του παραγωγικού χώρου της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Ιωάννινα

 

Το έτος κατάρτισης 2023-2024 θα λειτουργήσουν με πρωινό ωράριο, έξι (6) ΙΕΚ στις Περιφερειακές Ενότητες: Ιωαννίνων, Ηρακλείου, Κορίνθου, Λάρισας, Αττικής και Τρικάλων, με τις παρακάτω επτά (7) ειδικότητες:

  • ΙΕΚ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΤΗΜΑ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ / ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
  • ΙΕΚ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΝΕΜΕΑΣ/ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ & ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
  • ΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ/ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΥΠΟ ΚΑΛΥΨΗ
  • ΙΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΒΕΡΩΦΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ/ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
  • ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ/ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ – ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ
  • ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ/ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
You might also like