Η Θεοδώρου τώρα και στις έγχρωμες ετικέτες

Σε ολοκαίνουριο εργοστάσιο με υπερσύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής και αναλογικής εκτύπωσης

Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί, μέλος του Ομίλου Θεοδώρου, διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής λευκών αυτοκόλλητων ετικετών και μελανοταινιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής της ανακοινώνει ότι έχει μόλις ολοκληρώσει ένα ολοκαίνουριο εργοστάσιο με υπερσύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής και αναλογικής εκτύπωσης και πλέον θα παράγει και έγχρωμες ετικέτες.

 

Όπως ενημερώνει η εταιρεία Θεοδώρου Αυτοματισμοί, σε δελτίο Τύπου οι έγχρωμες ετικέτες LABELS-COLOURS που θα παράγονται στο νέο εργοστάσιο θα διαθέτουν «άριστη ποιότητα εκτύπωσης που αναδεικνύει με εντυπωσιακό τρόπο το brand και προσδίδει επιπλέον αξία στο προϊόν».

Επίσης στα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνονται: Εκτύπωση σε οποιαδήποτε επιφάνεια (χαρτί, πλαστικό, διάφανο φιλμ, κ.λπ.), πολύ γρήγοροι χρόνοι παράδοσης, δυνατότητα παραγγελίας πολύ μικρών ποσοτήτων, δυνατότητα για εκτύπωση δειγμάτων πριν την παραγγελία, μηδενικές χρεώσεις για προ-εκτυπωτικά, επιλογή για food-grade μελάνια κατάλληλα για τη βιομηχανία τροφίμων

You might also like