‘Ελληνικό Γιαούρτι’ διαφημίζουν οι Ινδοί

Η ‘Επιγαμία’ λανσάρεται την ώρα που τη χώρα επισκέπτεται ο Έλληνας πρωθυπουργός!

Μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να ανακοίνωσε πληθώρα νέων συμφωνιών επιχειρηματικής συνεργασίας ανάμεσα σε Ινδούς κι Έλληνες επιχειρηματίες  σε διάφορους τομείς όπως τα logistics, η ναυτιλία κι ο τουρισμός, στην Ινδία όμως το ελληνικό γιαούρτι δεν προστατεύεται στην ασιατική χώρα και οι τοπικές επιχειρήσεις παράγουν, διακινούν και διαφημίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα τα προϊόντα τους. Η Επιγαμία (!) είναι ένα από αυτά και μάλιστα λανσαρίστηκε αυτή την εβδομάδα…

 

Η Epigamia είναι το νέο προϊόν ‘ελληνικού γιαουρτιού’ όπως ισχυρίζεται με μείγμα βρώμης και σπόρων και θεωρείται η ναυαρχίδα της Drums Food International μια εταιρεία η οποία παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα και χυμούς. Το προϊόν περιέχει σπόρους βρώμης, τσία, λιναριού και αμάραντου. Περιέχει επίσης μέλι (6%) και σιρόπι χουρμάδων και ισχυρίζεται πως δεν περιέχει κανένα άλλο γλυκαντικό.

Ο Rahul Jain, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Epigamia, δήλωσε: «Πρόκειται για  μείγμα ελληνικού γιαουρτιού, βρώμης και σπόρων και είναι κάτι περισσότερο από μια απολαυστική απόλαυση για τους γευστικούς κάλυκες. Είναι ένα προσεκτικά σχεδιασμένο σύνολο συστατικών που συμβάλλουν στον υγιεινό τρόπο ζωής σας. Οι τάσεις της αγοράς δείχνουν μια αυξανόμενη προτίμηση για σνακ που δεν κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση, ενώ δίνουν προτεραιότητα στα οφέλη για την υγεία. Ήμασταν πάντα ισχυροί υποστηρικτές της υγείας καθώς και ‘ακτιβιστές’ της γεύσης και ως εκ τούτου, τα καινοτόμα προϊόντα μας, όπως το μείγμα ελληνικού γιαουρτιού, βρώμης και σπόρων, αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία μας».

You might also like