Νέα προϊόντα από το Τυροκομείο Γρατσάνη

Γραβιέρα με θυμάρι και γραβιέρα με φιστίκι

Το Τυροκομείο Γρατσάνη που εδρεύει στο Αγρίνιο, επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων του προσθέτοντας δυο νέα τυροκομικά προϊόντα. Πρόκειται για τη γραβιέρα με θυμάρι και τη γραβιέρα με φιστίκι.

 

Η  γραβιέρα με το θυμάρι αποτελεί ένα ξεχωριστό προϊόν. Το θυμάρι φημίζεται για τις ευεργετικές ιδιότητες του. Η γραβιέρα συνδυάζεται υπέροχα με το εξαιρετικό άρωμα του θυμαριού. Αποτέλεσμα, η παρασκευή ενός τυριού με δυνατή, ελαφρώς καυστική και πλούσια γεύση.

Επίσης το τελευταίο διάστημα, το Τυροκομείο Γρατσάνη ξεκίνησε την προώθηση της γραβιέρας με φιστίκι στην αγορά  με την ανταπόκριση του κοινού να είναι αρκετά ικανοποιητική. Η  γραβιέρα  με φιστίκι ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη γεύση της. Τα φιστίκια έχουν υψηλή διατροφική αξία και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά (ακόρεστα) λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Έτσι τα μοναδικά χαρακτηριστικά της γραβιέρας συνδυάζονται υπέροχα με τα φιστίκια.

 

Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν τα παραπάνω προϊόντα κυρίως από καταστήματα μικρής λιανικής πώλησης και delicatessen ανά την επικράτεια . Έχοντας ως στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών, η διάθεση των δυο τυριών  στην αγορά γίνεται σε συσκευασίες  των 250 γραμμάριων.

Όπως μας ενημέρωσαν από το Τυροκομείο Γρατσάνη  βρίσκονται στη διαδικασία λανσαρίσματος ακόμα δυο νέων και ιδιαίτερων τυριών.

You might also like