Νέο προϊόν από το Τυροκομείο Γρατσάνη

Καπνιστή (με καπνό από ξύλο δρυός) γραβιέρα

Στο Τυροκομείο Γρατσάνη το οποίο εδρεύει στο Αγρίνιο συνεχίζουμε την επέκταση της γκάμας των προϊόντων μας, με την παρουσίαση ενός ακόμη προϊόντος. Ύστερα από αρκετές  δόκιμες προσπαθώντας να φτάσουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα, λανσάρουμε την καπνιστή γραβιέρα.

 

H καπνιστή γραβιέρα από το Τυροκομείο Γρατσάνη, καπνίζεται με φυσικό τρόπο με καπνό από ξύλο δρυός σε ειδικά διαμορφωμένους και προστατευόμενους χώρους και χωρίς προσθήκη τεχνικών αρωματικών ουσιών. Η παραδοσιακή μέθοδος καπνισμού είναι αυτή που προσδίδει στο τυρί μας την χαρακτηριστική χρυσαφί απόχρωση, το ιδιαίτερο άρωμα και την μοναδική γεύση.

Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε καθημερινά πιάτα απογειώνοντας τα. Συνοδεύεται εξαιρετικά με ένα ποτήρι ελληνικό ελαφρύ κρασί.

Έχοντας ως στόχο την διευκόλυνση των καταναλωτών, η καπνιστή γραβιέρα διατίθεται από μας σε συσκευασίες των 250 γραμμάριων. Επίσης διατίθεται και σε 1/2 κεφάλι (περίπου 4,5 κιλά),σε κομμάτι 1/4  (περίπου 2 κιλά) και  σε στρογγυλό κομμάτι (κάρδια).

Τέλος, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, προχωρήσαμε στη παράγωγη καπνιστής γραβιέρας σε φρατζόλα αλλά και στο καπνιστό σαγανάκι (συσκευασίες 2 τυχαίων ή κεφαλάκι).

https://www.facebook.com/tyrokomeiogratsani/

https://www.instagram.com/tyrokomeiogratsani/

 

 

You might also like