ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

9-10 Δεκεμβρίου 2020 – MEAT/ DAIRY DAY 

Το Ψηφιακό Πολυθεματικό Event

Σε ψηφιακή μορφή θα πραγματοποιηθούν φέτος και για πρώτη φορά μια σειρά από εκδηλώσεις που παραδοσιακά λαμβάνουν χώρα στις εκθέσεις MEAT & GRILL DAYS και DAIRY EXPO. Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES ανταποκρίθηκε άμεσα στη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η πανδημία, και κάνοντας χρήση της τεχνολογίας, προετοιμάζει ένα διαδικτυακό event που θα εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου εμπειρία για τους ομιλητές, τους χορηγούς και το κοινό, σε ασφαλείς συνθήκες συμμετοχής.

Με κύριο σκοπό τη διασύνδεση της αγοράς για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, αλλά και τη γενικότερη ενεργοποίηση του επιχειρείν, το 2ήμερο αυτό event θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Streaming, ώστε να μην στερηθεί κανείς τη γνώση και την επικοινωνία με επαγγελματίες και ειδικούς της αγοράς του κρέατος και της γαλακτοκομίας.

Ένα από τα βασικά δρώμενα του 2ημέρου θα είναι οι ημερίδες για την αγορά του κρέατος και της γαλακτοκομίας. Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα “EVENTORA”, ο σύνεδρος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά τις ομιλίες, να θέσει ερωτήματα, να συμμετέχει σε ψηφοφορίες, να περιηγηθεί στα ψηφιακά stands των χορηγών, και να συνομιλήσει ζωντανά με τους άλλους συνέδρους που συμμετέχουν.

Οι θεματικές θα είναι όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρες και θα αφορούν «φλέγοντα» ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας και τη θέση της Πολιτείας σε αυτή, τις νέες τεχνολογίες στη βιομηχανία τροφίμων, καθώς και την ανταλλαγή απόψεων από τους επαγγελματίες της λιανικής τροφίμων και της μαζικής εστίασης.

Πέραν του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και θα μεταδοθεί σε άλλη ημερομηνία, από την ίδια πλατφόρμα, η οργανοληπτική αξιολόγηση προϊόντων κρέατος και τυροκομικών, με ζωντανή σύνδεση από τα τραπέζια των αξιολογητών και σχολιασμό από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου.

Λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες διεξαγωγής και μετάδοσής των Οργανοληπτικών αξιολογήσεων, θα λάβουν όλοι οι σύνεδροι στο email που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους.

Με την εμπειρία της ομάδας της O.MIND CREATIVES και τους συνεργάτες των περιοδικών MEAT PLACE και DAIRY NEWS, θα διεξαχθεί ένα πρωτοποριακό event με προστιθέμενη αξία για τους επαγγελματίες των κλάδων του κρέατος και της γαλακτοκομίας που θα το παρακολουθήσουν, και εργάζονται ώστε να ευημερήσουν οι επιχειρήσεις τους σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε εγγραφή.

Διοργάνωση OMIND CREATIVES

Πληροφορίες 210. 9010040