ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ENOTHTA A’: ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ- Κι όμως γίνονται

15.00- 15.05 Θεόδωρος Δημητριάδης, O.MIND CREATIVES- Καλωσόρισμα

15.05 – 15.10 Θανάσης Αντωνίου, Αρχισυντάκτης Dairy News
Εισαγωγή στην Ενότητα

15.10- 15.25 Γιώργος Ανυφαντής, Inox Anifantis, Λάρισα
Παρουσίαση του έργου της εταιρείας του στην Φάρμα Σελλιά,
στα Σελλιά Αγ. Βασιλείου στο Ρέθυμνο

15.25-15.40 Ιωάννης Κατέρης, INOX DESIGN KATERIS, Τύρναβος, Θεσσαλία
Παρουσίαση του έργου της εταιρείας του για λογαριασμό της γαλακτοβιομηχανίας Norrmejerier

15.40- 16.55 Γιαννόπουλος Βασίλης AS Solutions, Πυλαία Θεσσαλονίκη
Παρουσίαση του έργου της εταιρείας του στην γαλακτοκομική εταιρεία Στάμου

16.55-16.10 Συμμετοχή από Lactescο. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ*

16.10- 16.30 Συζήτηση & Ερωτήσεις κοινού

16.30- 17.00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

 

ENOTHTA Β’: ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- Κι όμως φτιάχνονται

17.00-17.05 Θανάσης Αντωνίου, Αρχισυντάκτης Dairy News – Εισαγωγή στην Ενότητα

17.05- 17.15 Γκόλφω Μοάτσου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Εργαστήριο Γαλακτοκομίας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και
Διατροφής του Ανθρώπου STO Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

17.15- 17.30 Μιχάλης Αρβανίτης, Τυροκομείο Αρβανίτη, Θεσσαλονίκη- Παρουσιάζει το γαλλικού τύπου τυρί ‘Κυανό’

17.30- 17.45 Μανούσος Τσιτσιρίδης, Τυροκομείο ‘Σφακιανό’, Ασκύφου, Σφακίων, Χανιά, Κρήτη
Παρουσίαση Γραβιέρας με Παστουρμά

17.45-18.00 Απόστολος Γρατσάνης, Τυροκομείο Γρατσάνη, Αγρίνιο- Παρουσίαση Γραβιέρας με επικάλυψη καπνιστής πάπρικας

18.00-18.15 Ζαπουνίδου Μαρία, Φάρμα Κουκάκη, Κιλκίς- Παρουσίαση του σοκολατούχου ροφήματος Choco High Protein

18.15 -18.30 Εκπρόσωπος της FrieslandCampina Hellas- Παρουσίαση της σειράς ‘Βιολογικό αγελαδινό γάλα υψηλής
παστερίωσης NOYNOY Family Bio’ * ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

18.30-18.45 Ναταλία Εμμανουηλίδου, Nora’s Deli, Κολωνάκι- Σχολιασμός των νέων προϊόντων της αγοράς * ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

18.45- 19.00 Γκόλφω Μοάτσου: σχολιασμός & Ερωτήσεις κοινού

19.00 Θεόδωρος Δημητριάδης – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ