Αβγά Βλαχάκη: νέα καινοτόμα προϊόντα από ασπράδι αβγού

Η εταιρεία Αβγά Βλαχάκη λάνσαρε πρόσφατα νέα προϊόντα τα οποία αξιοποιούν το ασπράδι του αβγού και διευρύνουν τη γκάμα των προϊόντων προς νέες τάσεις της σύγχρονης κατανάλωσης. Όπως εκτιμάει η εταιρεία, το ασπράδι του αβγού  είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών, ιδανικό για την υγιεινή διατροφή αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο για τη νοικοκυρά στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.

Το πρώτο προϊόν είναι το «Ασπράδι από 5 Αβγά Βρασμένα», παστεριωμένο χωρίς συντηρητικά, βάρους 180 γραμμαρίων. Στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, ο καταναλωτής μπορεί να βρει το συγκεκριμένο προϊόν σε μία εύχρηστη συσκευασία. Το βρασμένο ασπράδι είναι παστεριωμένο και χωρίς συντηρητικά, έτοιμο για κατανάλωση, και μπορεί κανείς να το απολαύσει σκέτο ή σε σαλάτες, σάντουιτς, τοστ και ο,τι άλλο επιθυμεί

Το δεύτερο προϊόν είναι «Ασπράδι Αβγού Υγρό σε μπουκάλι» παστεριωμένο χωρίς συντηρητικά  βάρους 500 γραμμαρίων. Πρόκειται για ασπράδι αβγού παστεριωμένο, χωρίς συντηρητικά, σε υγρή μορφή. Ο καταναλωτής μπορεί να το χρησιμοποιήσει για φαγητό (εύκολη ομελέτα με 0% λιπαρά και 0% χοληστερόλη) ή για ζαχαροπλαστική (κέικ, μαρέγκα, μους κλπ).

Τέλος η εταιρεία λάνσαρε τα «Protein Smoothies: Πρωτεϊνούχο ρόφημα με ασπράδι αβγού και φυσικό χυμό φρούτου». Πρόκειται για υγιεινό και δροσιστικό ρόφημα σε 2 γεύσεις : φράουλα και μήλο –βανίλια. Ένα ρόφημα πλούσιο σε πρωτεΐνη (κάθε συσκευασία περιέχει 12 ασπράδια αβγών) με 0% λιπαρά και 0% χοληστερόλη. Με φυσικό χυμό, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη και με στέβια.

 

You might also like