Μεγάλη και διεθνής τον Οκτώβριο η Sommet De L’ Elevage 2017

Αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 1.500 εκθέτες.

Πάνω από 1.000 επιχειρήσεις έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη μεγάλη διεθνή Έκθεση Κτηνοτροφίας  Sommet De L’ Elevage 2017 η οποία  θα πραγματοποιηθεί  το τριήμερο 4,5 και 6 Οκτωβρίου στη γαλλική πόλη Clermont-Ferrand.

Οι διοργανωτές αναμένουν πως φέτος θα καταφέρουν να καταρρίψουν το στόχο των 1.500 εκθετών που ήταν ο περυσινός αριθμός. Στην έκθεση αναμένεται να παρουσιαστούν περίπου 2.000 ζώα, οι εκτός Γαλλίας εκθέτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 300 από περίπου 30 χώρες ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί  30 σεμινάρια. Στην έκθεση οι διοργανωτές αναμένουν σχεδόν 90.000 επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.

Στο επίκεντρο της έκθεσης θα βρεθούν για μια ακόμα χρονιά το γαλλικό know how της ζωικής παραγωγής αλλά και θέματα γενετικών βελτιώσεων, ενώ η έκθεση θα έχει σημαντικό ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται με τη γαλακτοπαραγωγή.

Θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις ζωικού κεφαλαίου, σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμα μηχανήματα ενώ οι εμπορικοί αντιπρόσωποι και οι άνθρωποι της αγοράς θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν στο πλαίσιο σεμιναρίων και μεμονωμένων εταιρικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κάθε φορά στην Sommet De L’ Elevage. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις διεθνών αποστολών σε γαλλικές φάρμες- έχουν ήδη προγραμματιστεί περίπου 34 επισκέψεις στη γαλλική περιφέρεια κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Όπως κάθε φορά έχει προκηρυχθεί και για το 2017 ο διαγωνισμός Sommets d’Or, ο οποίος βραβεύει τεχνολογικές καινοτομίες σε τέσσερις τομείς ενδιαφέροντος: γεωργικά μηχανήματα, εξοπλισμός κτηνοτροφικών μονάδων, υπηρεσίες διαχείρισης ζωικού κεφαλαίου και προμήθειες κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.

 

You might also like