Κυκλοφόρησε το 7o τεύχος του περιοδικού Dairy News

Με κεντρική συνέντευξη του προέδρου της Bio Pan Σωκράτη Κουρέλλα και πολυσέλιδο αφιέρωμα με τίτλο «Κτηνοτροφία/Γαλακτοκομία/ Τυροκομία στην Κρήτη» κυκλοφόρησε το 7ο τεύχος του κλαδικού συνδρομητικού περιοδικού Dairy News, το οποίο εκδίδει η εταιρεία omind creatives.

Στην ειδησεογραφία του τεύχους μπορείτε να διαβάσετε, μεταξύ άλλων:

  • Ρεπορτάζ από την επίσκεψη του Ευρωπαίου Επιτρόπου Φιλ Χόγκαν στη Μακεδονία.
  • Ρεπορτάζ για τις προσπάθειες σύστασης Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας και τις αντικρουόμενες απόψεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της ελληνικής αγοράς.
  • Στοιχεία από την πρόσφατη μελέτη της ΙΒΗS για την γαλακτοκομία στην Ελλάδα.
  • Ρεπορτάζ για τις επιπτώσεις που θα έχει στη φέτα η υπογραφείσα πρόσφατα συμφωνία CETA ανάμεσα στον Καναδά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο αφιέρωμα του περιοδικού Dairy News στην Κρήτη μπορείτε να διαβάσετε συνεντεύξεις:

Με τη Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη (Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Κρήτης), τους τυροκόμους  Κώστα Ηλιάκη (Ρέθυμνο), Πέτρο Γυπαράκη (Χανιά), Μιχάλη Τζωρτζάκη (Ηράκλειο) και Δήμο Κλάδο (Ρέθυμνο), καθώς και τον επαγγελματία στο χώρο του εξοπλισμού τυροκομικών μονάδων  Παύλο Κουλιεράκη (Ρέθυμνο).

Στο τεύχος που κυκλοφορεί μπορείτε να διαβάσετε σημαντικές επιστημονικές εισηγήσεις και τεχνικά άρθρα των συνεργατών:

  • Σταύρου Ζαρζώνη (Τεχνολόγος Τροφίμων – Γαλακτοκομίας),
  • Μαρίας Γουγουλή (Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Κολλέγιο Περρωτής, Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκη),
  • Μυρσίνης Κακαγιάννη (Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος ΑΠΘ) και
  • Ζωής Κατσιρμά (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών, Κτήμα Θέρμης/Θεσσαλονίκη και Τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ).

Όπως σε κάθε τεύχος περιέχονται νέα από την ελληνική και διεθνή αγορά, έρευνες για την τυροκομία, λανσαρίσματα νέων προϊόντων και εταιρικά νέα, παρουσιάσεις βιβλίων και ρεπορτάζ από τη ζώσα καθημερινότητα της ελληνικής παραγωγής.

 

You might also like