Σεμινάριο του ΥπΑΑΤ για την προστασία των χοίρων στις εκτροφές, στις 11/7, στην Αθήνα 

Η Διεύθυνση Προστασίας των Ζώων, Φαρμάκων και Κτηνιατρικών Εφαρμογών του ΥπΑΑΤ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, διοργανώνει σεμινάριο για την προστασία των χοίρων στις εκτροφές.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους χοιροτρόφους της χώρας και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 και ώρα 9 πμ – 2 μμ στην αίθουσα διαλέξεων του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (Σωρανού Εφεσίου 4, Αθήνα).

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες νεότερα δεδομένα για την προστασία των χοίρων στο επίπεδο της εκτροφής, που περιλαμβάνουν στοιχεία για το σταβλισμό των ζώων, καθώς και τις ορθές πρακτικές που πρέπει να εφαρμόζονται, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών που εφαρμόζονται για την κοπή οδόντων και ουράς, τον ομαδικό σταβλισμό των χοιρομητέρων, τον εμπλουτισμό της στρωμνής με ειδικά υλικά, κ.ά. Με την επιτυχή ολοκλήρωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πληροφορίες από την Δρ. Κατερίνα Μαρίνου  στο 2102125709.

Φωτογραφία: Γιώργος Διαμαντάκης.

 

You might also like