Dairy News: έκθεση, περιοδικό και site στην υπηρεσία της κτηνοτροφίας, της γαλακτοκομίας και της τυροκομίας

Τρία Μέσα επικοινωνίας για μια μεγάλη αγορά της ελληνικής οικονομίας.

Η εκδοτική εταιρεία o.mind creatives, η οποία δραστηριοποιείται στην έκδοση κλαδικών/ επιχειρηματικών περιοδικών, τη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων και συνεδρίων, αλλά και τη διαχείριση ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, διαθέτει πλέον τρία σημαντικά μέσα επικοινωνίας με τα οποία προσφέρει ένα εξαιρετικά ποιοτικό σύνολο υπηρεσιών στους κλάδους της κτηνοτροφίας, της γαλακτοκομίας και των τυροκομικών προϊόντων.

 

Μαζί με τη διετή έκθεση Dairy Expo (2013), το περιοδικό Dairy News (2015) και η ιστοσελίδα www.dairynews.gr (2017), αποτελούν πηγή πρωτογενούς, έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης για το σύνολο της αγοράς αλλά και ‘τόπο’ συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου και των φίλων της γαλακτοκομίας- τυροκομίας.

Με επαγγελματίες δημοσιογράφους στη συλλογή και την επεξεργασία των ειδήσεων, με οργανωμένο κι έμπειρο εμπορικό τμήμα, αλλά και με αξιόπιστο και δημιουργικό ατελιέ, η o.mind creatives και τα τρία μέσα που διαθέτει, αποτελούν τη σημαντικότερη εκδοτική- εκθεσιακή – επικοινωνιακή πρωτοβουλία στους συγκεκριμένους κλάδους.

 

Dairy News- κλαδικό/ επιχειρηματικό περιοδικό

Το Dairy News είναι το νέο κλαδικό περιοδικό για την κτηνοτροφία, τη γαλακτοκομία και την τυροκομία  από την o.mindcreatives. Εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2015, κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες και το τιράζ του ανέρχεται σε 4.500 αντίτυπα τα οποία μοιράζονται σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη κι από την Κεφαλλονιά μέχρι τη Μυτιλήνη.

Αφιερωμένο σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους, με διεθνή φήμη και καταξιωμένες  επιχειρήσεις, το Dairy News,  έχει θέσει ως στόχο του την έγκυρη ενημέρωση και την προβολή της ελληνικής γαλακτοκομίας και τυροκομίας. Εστιάζει σε θέματα που αφορούν κτηνοτρόφους, παραγωγούς γάλακτος και τυροκόμους, τόσο της σύγχρονης βιομηχανοποιημένης, όσο και της παραδοσιακής, οικογενειακής τυροκομίας.

Με ειδήσεις και νέα από την εγχώρια και διεθνή αγορά, έρευνες και άρθρα για τις νέες τεχνολογίες, τη νομοθεσία, την υγιεινή και την ασφάλεια, παρουσιάσεις μονάδων γάλακτος και τυροκόμησης, θέματα για τη συσκευασία και το marketing, το Dairy News είναι το πρώτο και, μέχρι αυτή τη στιγμή, το μοναδικό αμιγώς γαλακτοκομικό/ τυροκομικό περιοδικό.

Αποστέλλεται σε κτηνοτρόφους και κτηνοτροφικές μονάδες, ζωοτέχνες και κτηνιάτρους, κτηνοτροφικούς/ γαλακτοκομικούς συνεταιρισμούς, βιομηχανίες γάλακτος  και τυροκομικών προϊόντων, μικρά τυροκομεία, καταστήματα πώλησης γαλακτοκομικών προϊόντων, βιομηχανίες και βιοτεχνίες παγωτού, συσκευασίας  και τυποποίησης αβγών και προϊόντων αβγού, χονδρέμπορους και οργανωμένο λιανεμπόριο, ενώ κομμάτι των αναγνωστών του αποτελούν καθηγητές και φοιτητές των ΑΕΙ/ΤΕΙ και εργαζόμενοι σε επιστημονικά ιδρύματα, υπηρεσίες του δημοσίου, αρμόδια υπουργεία, βουλευτές και στελέχη πολιτικών κομμάτων κ.ά.

 

www.dairynews.gr– κλαδικό/ επιχειρηματικό site

Στις αρχές Ιουνίου 2017, η o.mind creatives παρουσίασε το νέο επιχειρηματικό/ κλαδικό site στη διεύθυνση www.dairynews.gr, το οποίο γεννήθηκε από την ανάγκη για όσο το δυνατό πιο ευέλικτη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του κτηνοτροφικού κλάδου, της ελληνικής βιομηχανίας, του εμπορίου και της ευρύτερης αγοράς για τα τεκταινόμενα στο γαλακτοκομικό/ τυροκομικό τομέα.

Σχεδιασμένο για να προσελκύει το σύγχρονο αναγνώστη, επικεντρωμένο στους ανθρώπους που μοχθούν για την ελληνική κτηνοτροφία, τη γαλακτοκομία και την τυροκομία, το www.dairynews.gr,  φιλοδοξεί να γίνει μια καθημερινή αναγνωστική συνήθεια για όλους τους επαγγελματίες  αλλά και το ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να πληροφορηθεί τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις.

Χωρισμένο σε κατηγορίες ενδιαφέροντος (Αγρόκτημα, Μεταποίηση, Προϊόντα, Αγορές κ.ά.), με πλήθος εξειδικευμένων υποκατηγοριών που καλύπτουν ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων, το www.dairynews,  έχει θέσει σαν στόχο του την ανάδειξη της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής, την προστασία των ιστορικών ελληνικών προϊόντων, την αξιοποίηση της ελληνικής τεχνογνωσίας και την προβολή των βέλτιστων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί βήμα έκφρασης σκέψεων και τόπος διαλόγου των παραγόντων και των επαγγελματιών της αγοράς.

 

Dairy Expo– κλαδική έκθεση

Η Dairy Expo είναι μια  κλαδική έκθεση για την κτηνοτροφία, τη γαλακτοκομία, τα τυροκομικά προϊόντα και το παγωτό, η οποία διεξήχθη για πρώτη φορά το 2013, στο πλαίσιο της μεγάλης κλαδικής έκθεσης Meat Days, αμφότερες από τη διοργανώτρια εταιρεία o.mind creatives.

Η πιο πρόσφατη διοργάνωση της Dairy Expo πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 (φωτογραφία από το Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο), ενώ η επόμενη έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 10-12 Νοεμβρίου 2018. Δείτε το επίσημο site, πάρτε πληροφορίες και προγραμματίστε τη συμμετοχή σας στη διεύθυνση: Dairy Expo.

 

 

You might also like