Η Φέτα Ήπειρος στηρίζει τον αθλητισμό στην πατρίδα της 

Μεγάλες χορηγίες σε ομάδες χάντμπολ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου και φέτος.

Η Φέτα Ήπειρος, συνεχίζει και φέτος τη χορηγία τριών τοπικών ομάδων: της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Αναγέννηση Άρτας, της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Αίας Άρτας και της ομάδας ποδοσφαίρου Αθλητική Ένωση Ξηροβουνίου (ΑΕΞ).

 

Πρόσφατα, στο πλαίσιο της ανανέωσης της χορηγίας στην ΑΕΞ και την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας, με μεγάλο χορηγό την  Ήπειρος, διοργανώθηκε φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΞ και σε ομάδα εργαζομένων του εργοστασίου  Ήπειρος.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Πρόεδρος της ΑΕΞ Σωτήρης Σκανδάλης, απέδωσε την νέα φανέλα της ομάδας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της  Ήπειρος Στέφανο Παντελιάδη και μεταξύ άλλων δήλωσε:  «Είναι τιμή για το σύλλογό μας να φέρει το λογότυπο της εταιρίας  Ήπειρος στις εμφανίσεις του.  Έχοντας γνώση της συνολικής προσφοράς της εταιρείας στην περιοχή μας, με την προσφορά της στο τοπικό αθλητισμό, μάς δίνει δυνάμεις για τη συνέχεια της προσπάθειας μας».

 Η Φέτα  Ήπειρος, όπως και όλα τα προϊόντα  Ήπειρος, παράγονται σε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, που βρίσκεται στον Αμμότοπο Άρτας. Το εργοστάσιο της  Ήπειρος επεξεργάζεται περίπου 27.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος το χρόνο και διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συσκευασίας. Πρόκειται για μια πρότυπη μονάδα που έχει λάβει τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας από τους σημαντικότερους φορείς στον κόσμο.

 

You might also like