Μήνας προβολής για την Ημαθιώτικη Μπέλας

Σε Κολωνία και Ζάππειο παρουσίασε προϊόντα της- συνεργασία στο λιανεμπόριο.

Ιδιαίτερα φορτωμένο ήταν το πρόγραμμα εταιρικής επικοινωνίας για την εταιρεία Φ. Μπέλας & Υιός, καθώς η μεγάλη τυροκομική επιχείρηση από την Ημαθία συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Anuga στην Κολωνία, εμφανίστηκε στην εκδήλωση Ημαθία Quality στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα ενώ ξεκίνησε και πρόγραμμα προβολής μέσω γνωστής λιανεμπορικής αλυσίδας.

 

Η εταιρεία  σε αποκλειστική συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος και σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας συμμετέχει με την Καπνιστή Γραβιέρα Βερμίου στο project «Γεύσεις με Παράδοση» το οποίο έχει ως στόχο να αναδείξει το γαστρονομικό πλούτο και την υψηλή ποιότητα της ελληνικής τυροκομικής παράδοσης.

Το μεγάλο ‘ραντεβού’ όμως της εταιρείας ήταν η διεθνή έκθεση Anuga στην Κολωνία. Εκεί η εταιρεία έδωσε το παρών με δικό της περίπτερο στη φετινή 34η Διεθνή Έκθεση Anuga, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στη Γερμανία.

Το περίπτερο της εταιρείας στην 34η Anuga στην Κολωνία. Όλο και περισσότερες εξωστρεφείς τυροκομικές εταιρείες ανοίγονται στο εξωτερικό.

 

Τέλος η εταιρεία συμμετείχε στην εκδήλωση Ημαθία Quality που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο και τη διοργάνωση της οποίας είχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Επρόκειτο για μια πολυσχιδή εκδήλωση η οποία αφορούσε την τουριστική, πολιτισμική και γαστρονομική προσφορά της Ημαθίας, την οποία εγκαινίασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και χαιρέτισε ο Απόστολος – Ιωάννης Τζιτζικώστας  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Φωτογραφίες: https://www.belasfoods.gr/ και Θανάσης Αντωνίου.

Προωθητική ενέργεια της εταιρείας Μπέλας στο πλαίσιο της εκδήλωσης Ημαθία Quality, στο Ζάππειο Μέγαρο, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου.
You might also like