Διαγωνισμός της HELLAGRO με δώρο προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ

Η HELLAGRO A.E., διοργανώνει διαγωνισμό στην εταιρική της σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/Hellagro/), με δώρο σε έναν τυχερό μία δωροεπιταγή αξίας 1.000 € σε προϊόντα της εταιρείας.

 

Οι συμμετέχοντες πρέπει απλά να πλοηγηθούν στην εταιρική ιστοσελίδα (www.hellagro.gr) και ανάμεσα στην πλούσια γκάμα ειδών και προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, να διαλέξουν αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο και να το ανεβάσουν στο faceboook για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το δώρο του διαγωνισμού. Οι συμμετοχές έχουν ήδη αρχίσει και η υποδοχή τόσο του διαγωνισμού, όσο και του επάθλου είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδης.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:00 π.μ.

Η HELLAGRO Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στον τομέα της βιομηχανικής συσκευασίας και των αγροτικών εφαρμογών. Με πολυετή επιτυχημένη πορεία στην αγορά, η εταιρεία κατέχει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς στον τομέα των υλικών συσκευασίας, συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι η εταιρεία με απόλυτο σεβασμό και ευαισθησία στο δράμα των ανθρώπων που δοκιμάστηκαν από την απρόβλεπτη θεομηνία, αποφάσισε την έμπρακτη υποστήριξή τους με την αποστολή απαραίτητων ειδών για τη φύλαξη και τη μεταφορά αντικειμένων από τις πληγείσες περιοχές.

Φωτογραφία: HELLARGO.

You might also like