Μινέρβα: Χωριό Ελαφρύ με 30% λιγότερο αλάτι

Η Μινέρβα διευρύνει την γκάμα της οικογένειας Χωριό και λανσάρει το νέο Χωριό Ελαφρύ, ένα προϊόν πολύμηνης έρευνας στα εργαστήρια της Μινέρβα, το οποίο παράγεται από 100% αιγοπρόβειο γάλα στο Επισκοπικό Ιωαννίνων, στην Ήπειρο.

 

Το Χωριό Ελαφρύ έχει μόνο 12% λιπαρά και νέα σύνθεση με 30% λιγότερο αλάτι, ωστόσο διατηρεί όλη την αυθεντική γεύση του Χωριό επειδή παράγεται με τον παραδοσιακό τρόπο και ωριμάζει για τουλάχιστον τρεις μήνες. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «Η πρωτοπορία του νέου προϊόντος έγκειται στη νέα σύνθεσή του, καθώς είναι το μοναδικό στην αγορά που συνδυάζει χαμηλά λιπαρά και λιγότερο αλάτι».

You might also like