Θεματική ημερίδα γαλακτοκομικών στο ΕΒΕΑ στις 3/5

Για τις αγορές Καναδά, Σ. Αραβίας, Ουγγαρίας και Βελγίου.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της  ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας, διοργανώνουν «Θεματική Ημερίδα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για το ελαιόλαδο και τα γαλακτοκομικά προϊόντα», εστιασμένη στην ενίσχυση της εξωστρέφειας αυτών των σημαντικών προϊόντων για την ελληνική οικονομία.

 

Η «Θεματική Ημερίδα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 3 Απριλίου 2018, στις 10 π.μ., στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τις αγορές του ελαιολάδου και των γαλακτοκομικών προϊόντων σε Καναδά από την Αρετή Σκαφιδάκη-Σταματοπούλου Σύμβουλο ΟΕΥ Β΄, σε Σαουδική Αραβία από τον Θεόδωρο Ξυπολιά Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄, σε Ουγγαρία από τον Γεώργιο Τοσούνη Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄ και σε Βέλγιο, από τον Αναστάσιο Παπαθωμά Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄.

Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας θα παρουσιαστούν οι αγορές ελαιολάδου και γαλακτοκομικών προϊόντων στις εν λόγω χώρες, ενώ στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τη μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων.

Μετά το πέρας της συζήτησης προβλέπεται χρόνος για δικτύωση (networking). Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, όπως μας αποστείλουν ηλεκτρονικά το Δελτίο Συμμετοχής.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 3382 342, 210 3382 466. 

You might also like