Νέα σειρά προϊόντων με Βιταμίνη D από την Όλυμπος

Η γαλακτοβιομηχανία  Όλυμπος προσφέρει μία νέα κατηγορία τριών προϊόντων με όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος, εμπλουτισμένα με Βιταμίνη D.

 

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία ο συνδυασμός δύο από τα συγκεκριμένα προϊόντα παρέχει το 100% της ημερήσιας  προσλαμβανόμενης ποσότητας αναφοράς της βιταμίνης D (για μέσο ενήλικα είναι 5mg, σύμφωνα με τον κανονισμό 1169/2011/Ε.Κ.)

Τα προϊόντα Όλυμπος με βιταμίνη D κυκλοφορούν σε γάλα, σε επιδόρπιο στραγγιστού γιαουρτιού 2% και σε Soft βούτυρο αγελάδας 80% και παράγονται μόνο από ελληνικό επιλεγμένο γάλα και προσθήκη βιταμίνης D.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, η βιταμίνη D “συμβάλει στη φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών και των δοντιών, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης”.

Το Επιδόρπιο Στραγγιστού Γιαουρτιού 2% με Βιταμίνη D περιέχει φρέσκο ημιαποβουτυρωμένο γάλα αγελάδας, καλλιέργεια γιαούρτης και βιταμίνη D. Το βούτυρο της σειράς D περιέχει βούτυρο 67% (από κρέμα αγελαδινού γάλακτος), φυτικά έλαια (κραμβέλαιο και καριτέ), νερό, οξυγαλακτική καλλιέργεια, βιταμίνη D.

You might also like