Ζεμύθα Ήπειρος: στα 3 καλύτερα τυριά με λιγότερα από 3% λιπαρά.

Στα φετινά International Cheese & Dairy Awards, στο Nantwich της Αγγλίας.

H Ζεμύθα Ήπειρος, η τελευταία καινοτομία της Ήπειρος ΑΕΒΕ που συνδυάζει τα πολύ χαμηλά λιπαρά με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, έλαβε μία πολύ σημαντική διάκριση στα φετινά International Cheese & Dairy Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο Nantwich της Αγγλίας.

 

Αποσπώντας το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Τυριά με χαμηλά λιπαρά – Λιπαρά κάτω από 3%» -στην οποία συμμετείχαν εταιρείες και παραγωγοί τόσο από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και από όλον τον κόσμο- η Ζεμύθα Ήπειρος κατατάσσεται διεθνώς ανάμεσα στα τρία καλύτερα τυριά με λιγότερα από 3% λιπαρά.

Πρόκειται για ένα μοναδικό τυροκομικό προϊόν που περιέχει 27% πρωτεΐνη και μόνο 1% λιπαρά, με τη θερμιδική του αξία να είναι μόλις 29 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ συγχρόνως αποτελεί πηγή ασβεστίου. Η Ζεμύθα Ήπειρος είναι το ιδανικό προϊόν για όσους ακολουθούν προγράμματα διατροφής με χαμηλά λιπαρά, για αυτούς που γυμνάζονται και θέλουν να διατηρήσουν, ή να αυξήσουν, τη μυϊκή τους μάζα, αλλά  και για όσους θέλουν να διαφυλάξουν τη φυσιολογική κατάσταση των οστών τους.

Τα προϊόντα της Ήπειρος ΑΕΒΕ διακρίνονται κάθε χρόνο σε μία πληθώρα εγχώριων και διεθνών διαγωνισμών, χάρη στην κορυφαία ποιότητα και την ανώτερη γεύση τους, αλλά και τη διαρκή επένδυση της εταιρείας σε έρευνα, ανάπτυξη και νέες τεχνολογίες, με απώτερο στόχο να προσφέρει στο τραπέζι του καταναλωτή άριστα τυροκομικά προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία.

Υπενθυμίζεται ότι τα International Cheese & Dairy Awards (www.internationalcheeseawards.co.uk) είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους σε εμβέλεια θεσμούς στον κλάδο των τυροκομικών παγκοσμίως, με ιστορία 114 ετών. Διεξάγεται κάθε χρόνο στο Nantwich, στο πλαίσιο της ομώνυμης έκθεσης αγροτικών προϊόντων και παραγωγής και στηρίζεται στη γνώση και την πείρα αναγνωρισμένων κριτών και επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων.

You might also like