Νέα Tetra Pak συσκευασία για το Όλυμπος Choco Cool

Facebook διαγωνισμός στη σελίδα της Tetra Pak για το σοκολατούχο γάλα

Η Tetra Pak μας προσκαλεί να συμμετέχουμε στο Facebook διαγωνισμό “Protect What’s Cool” και να μοιραστούμε ‘Τι είναι cool να προστατεύουμε στην καθημερινότητα μας;‘ όπως ακριβώς η συσκευασία Tetra Brik Aseptic Edge της Tetra Pak προστατεύει τα προϊόντα που αξίζουν σαν το Όλυμπος Choco Cool.

 

Το σοκολατούχο γάλα Όλυμπος Choco Cool κατσικίσιο, είναι ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς παράγεται από 100 % ελληνικό γάλα και διαθέτει όλα τα πολύτιμα συστατικά του. Παράλληλα, η αξεπέραστη γεύση κακάο το καθιστά ακαταμάχητο και την τέλεια επιλογή για μεγάλους και παιδιά.

Ένα τόσο ‘cool’ γάλα αξίζει την καλύτερη προστασία. Η συσκευασία Tetra Brik Aseptic Edge της Tetra Pak προστατεύει απόλυτα τη γεύση, τη μυρωδιά και όλα τα θρεπτικά συστατικά του, διατηρώντας τα απόλυτα αναλλοίωτα από το φως και τον αέρα.

Η συσκευασία, διαθέτει λειτουργικό και εύχρηστο σχήμα, το οποίο καθιστά την εύκολη και απλή στην χρήση της στην καθημερινότητα για μικρούς και μεγάλους. Αυτό που την κάνει όμως αξεπέραστα cool είναι ότι είναι χάρτινη και ανακυκλώσιμη, παραμένοντας φιλική προς το περιβάλλον, καθώς διαθέτει την πιστοποίηση FSC.

Επισκεφτείτε  τη σελίδα της Τetra Pak στο facebook, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό “Protect What’s Cool” και μοιραστείτε την σκέψη για το τι είναι “cool” να προστατεύεις στην καθημερινότητα. Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από 1 φωτογραφική μηχανή Polaroid και προϊόντα Όλυμπος για ένα μήνα.


*Ο διαγωνισμός της Tetra Pak θα διαρκέσει από 3/4 έως 12/4/2019

You might also like