Κυκλοφόρησε Το 16o Dairy News (Ιούλιος- Σεπτέμβριος 2019)

Κυκλοφόρησε το 16ο τεύχος του περιοδικού Dairy News, το τρίτο τεύχος για το 2019. Κεντρικό αφιέρωμα του τεύχους είναι το θέμα ‘Συσκευασία & Ετικέτα σε γαλακτοκομία & την τυροκομία’. Το νέο τεύχος του Dairy News περιλαμβάνει συνέντευξη με τον Ιταλό Πιέτρο Κάρλο Αντάμι, πρόεδρο της  Εθνικής Οργάνωσης Γευσιγνωστών Τυριού η οποία αποτελεί ένα σημαντικό θεσμικό παράγοντα στη γείτονα χώρα.

 

Δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα:

ΝΕΑ

8 Κλάδος, αγορά, πρόσωπα σε Ελλάδα και εξωτερικό

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

22 Πιέτρο Κάρλο Αντάμι, πρόεδρος, Εθνική Οργάνωση Γευσιγνωστών Τυριού,  Ιταλία

26 Κωνσταντίνος Σαμαντούρος, διευθύνων σύμβουλος ΑΓΡΕΚ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

30 Το πρώτο 3μηνο της νέας ηγεσίας του ΥπΑΑΤ

32 Ελληνικά τυριά στη μάχη των εξαγωγών

34 Οκτώ Κυκλαδίτικα τυριά σε γευσιγνωσία στην Ιταλία- άρθρο της Κ. Μπαλαφούτη

36 Το 20ο συνέδριο της IFCN στο Βερολίνο

38 Η συμφωνία ΕΕ- Mercosur και τα ελληνικά τυριά

 ΠΑΡΑΓΩΓΗ

40 Ξεκίνησε η συνεταιριστική  ΣΗΒΙΓΑΛ στα Ιωάννινα

42 Η ΤΡΙΚΚΗ από τα Τρίκαλα αναπτύσσεται

46 Το Τυράκειον της Κέας …μεγαλώνει


ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ | ΑΝΔΡΟΣ

48 Στο Κυκλαδίτικο νησί της παραγωγής & της ποιότητας

50 Οι παραγωγοί Βαγγέλης Κολίτσας & Δήμητρα Κωνσταντή μιλούν στο Dairy News

54 Επίσκεψη στο τυροκομείο του Νίκου Ασούτη


ΑΦΙΕΡΩΜΑ| ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΕΤΙΚΕΤΑ

56 Συσκευασία & Ετικέτα σε γαλακτοκομία & την τυροκομία

58 Εταιρείες & προϊόντα για τους επαγγελματίες της πρωτογενούς παραγωγής και μεταποιητές

64 Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Παρασκευαϊδη, CEO της Europack

67 Συσκευασία: ο ‘σιωπηλός’ πωλητής και στη γαλακτοκομία/ τυροκομία

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ       

68 Γιώργος Παλησίδης: «Να δηµιουργήσουµε τους καταναλωτές της φέτας»

70 Νέες διατροφικές τάσεις: Κανναβιδιόλη, προβιοτικά, μικροβίωμα

ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ     

74 Δρ. Ιωάννης Καϊμακάμης, μελέτη: “Πρόβειο γάλα & βιωσιμότητα εκμεταλλεύσεων”

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

78 Λανσαρίσματα νέων προϊόντων

ΒΙΒΛΙΟ

80 Δημήτρης Μιχαηλίδης: “Σκέψεις για την Αγροτική Ανάπτυξη”

You might also like