Νέα προϊοντική σειρά «του Τόπου μας» από τη ΔΕΛΤΑ

Αγελαδινό, κατσικίσιο, βιολογικό & διάφορα ροφήματα

Με την επωνυμία  «του Τόπου μας» από τη ΔΕΛΤΑ, μια νέα σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων, φιλοδοξεί να φτάσει σε κάθε γωνία της Ελλάδας.

 

Η νέα σειρά γάλακτος «του Τόπου μας» μας συστήνεται, με 100% ελληνικό γάλα & πλούσια γεύση, σε νέο διάφανο μπουκάλι και πρακτική διάρκεια ζωής 20 ημερών. Προέρχεται από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες και περιλαμβάνει:

  • Αγελαδινό γάλα από επιλεγμένες φάρμες της Μακεδονίας, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και γεμάτη γεύση.
  • Βιολογικό γάλα από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες της Κερκίνης και της Φλώρινας. Προέρχεται από αγελάδες που εκτρέφονται ακολουθώντας όλους τους κανόνες της βιολογικής παραγωγής. Έτσι παράγεται ένα γάλα με μεστή, παραδοσιακή γεύση και με τη πιστοποίηση του ελεγκτικού φορέα ΔΗΩ.
  • Κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται με φροντίδα & μεράκι από επιλεγμένα ελεύθερα κοπάδια κατσικιών της Πελοποννήσου, προσφέροντας μια πλούσια παραδοσιακή γεύση κατευθείαν από την ελληνική φύση.

Η σειρά περιλαμβάνει ακόμη παραδοσιακά ροφήματα Αριάνι, Κεφίρ & Κεφίρ Φράουλα, από φάρμες της Βόρειας Ελλάδας, ευεργετικά για το πεπτικό σύστημα, χαμηλά σε λιπαρά και πλούσια σε ασβέστιο.

You might also like