Πεχάμετρα Testo

Xρήση στη σύγχρονη γαλακτοκομία & τυροκομία

Η εταιρεία VOULTHERM – Κ. ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει δύο πεχάμετρα της testo τα οποία βρίσκουν χρήση στη σύγχρονη γαλακτοκομία & τυροκομία.

 

Το pH είναι καθοριστικής σημασίας κατά τη μεταφορά, την παραγωγή και την αποθήκευση γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς η τιμή του μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και, επομένως, να υπονομεύσει το προϊόν σας.

Τα πεχάμετρα testo σας καλύπτουν σε κάθε ανάγκη μέτρησης, από υγρά μέχρι ημιστερεά μέσα. Το testo 205 έχει ειδικό σχήμα «Τ», το οποίο καθιστά εύκολη τη διείσδυσή του σε ημιστερεά μέσα, για τα οποία και προορίζεται. Το testo 206 έχει ηλεκτρόδια για υγρά αλλά και για ημιστερεά μέσα.

Όλα τα πεχάμετρα testo διαθέτουν φωτεινή, ευανάγνωστη οθόνη και πραγματοποιούν ταυτόχρονη μέτρηση της θερμοκρασίας. Η βαθμονόμησή τους είναι πανεύκολη και με το πώμα ηλεκτρολυτικού τζελ διατηρούνται μακροχρόνια, ώστε να έχετε πάντα ακριβείς μετρήσεις.

Και φυσικά, όποιο ανταλλακτικό και αν χρειαστείτε είναι άμεσα διαθέσιμο.


Η εταιρεία testo Voultherm Κ. ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της testo σε Ελλάδα και Κύπρο.  www.voultherm.gr

You might also like