Κατσικίσιο Τυρί «Κατερίνη»: ιδανική επιλογή για επαγγελματίες

Από την Lavery Cheese Factory

Η βιομηχανία Lavery Cheese Factory επιμένει στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και φροντίζει να ανταποκρίνεται συνεχώς στις ανάγκες των επαγγελματιών της εστίασης, προσφέροντάς τους την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής. Ένα από τα προϊόντα που ξεχωρίζει είναι το διακεκριμένο με χρυσό βραβείο ανώτερης ποιότητας Κατσικίσιο τυρί «Κατερίνη».

 

To Κατσικίσιο Τυρί «Κατερίνη», παρασκευασμένο από 100% φρέσκο παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα από τη γη του Ολύμπου, αποτελεί ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες που θέλουν να συνδυάσουν υψηλή ποιότητα και πλούσια γεύση στα πιάτα τους. Είναι κατάλληλο για τους ανθρώπους που αγαπούν τις αγνές, παραδοσιακές γεύσεις καθώς και για όσους επιλέγουν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Οι επαγγελματίες μπορούν να το προμηθευτούν σε διάφορες συσκευασίες μεταλλικών ή πλαστικών δοχείων και να το αξιοποιήσουν για διάφορες συνταγές, καθώς θεωρείται εξίσου κατάλληλο για ψήσιμο, τηγάνισμα ή γέμισμα. Το διακριτικό άρωμα κι η εκλεπτυσμένη γεύση του το καθιστούν φιλικό για όλα τα γούστα.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.laverypieria.gr

You might also like