Διεθνής διάκριση του Χαράλαμπου Τζανετάτου της Lavery

Βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του Παναμά για το φιλανθρωπικό έργο του στη χώρα

Η  Κυβέρνηση του Παναμά απένειμε στα τέλη Αυγούστου στον  Ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία Χαράλαμπο Τζανέτατο   τη διάκριση ‘Manuel Amador Guerrer’ η οποία αποτελεί την υψηλότερη διάκριση που του έχει δοθεί, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Laurentino Cortizo Cohen. Ο Έλληνας επιχειρηματίας που ζει στον Παναμά δραστηριοποιείται στη χώρα μας στον τυροκομικό κλάδο με την εταιρεία Lavery Cheese Factory στην Κατερίνη.

 

«Σήμερα απονέμουμε τη διάκριση ‘Manuel Amador Guerrero’ στον Don Haralambos Tzanetatos, ως αναγνώριση ενός μεγάλου ανθρώπου, με μεγάλη καρδιά, ενός αληθινού φιλάνθρωπου, ενός πολίτη του οποίου η ανθρωπιστική κλίση και το ενδιαφέρον για το κοινό καλό  ωφέλησε χιλιάδες πολίτες του Παναμά  και το έθνος μας», δήλωσε ο Πρόεδρος Cortizo Cohen, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον Χαρ. Τζανέτατο  για τη συνεισφορά του στη χώρα. Ο Έλληνας επιχειρηματίας έχει  δημιουργήσει, μεταξύ πολλών άλλων ανθρωπιστικών του συνεισφορών στον Παναμάακαδημαϊκά ιδρύματα, νοσοκομειακές δομές ιατρικής περίθαλψης και κέντρα ευεξίας για ασθενείς με νευρολογικούς τραυματισμούς.

«Δεσμεύομαι να συνεχίσω τη δουλειά για το καλό του Παναμά και των κατοίκων του, όπως έχω κάνει από τότε που έφτασα σε αυτήν τη χώρα, σε ηλικία 15 ετών», δήλωσε ο Χαρ. Τζανέτατος  εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τον Πρόεδρο Cortizo Cohen.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site Kefaloniapress ο Χαράλαμπος Τζανετάτος ο οποίος κατάγεται από την Κεφαλονιά έχει προσφέρει στο νησί το κτήριο της Σάμης για λειτουργία Γηροκομείου..


Στην κεντρική φωτογραφία, από το Kefaloniapress , δεξιά το Χαράλαμπος Τζανετάτος και δεξιά ο Πρόεδρος του Παναμά Cortizo Cohen  

You might also like