Κυκλοφόρησε Το 21ο Τεύχος Του Dairy News

Το τεύχος Οκτωβρίου- Δεκεμβρίου 2020 διανέμεται ήδη

Με δύο αφιερώματα στον ‘Μηχανολογικό εξοπλισμό κτηνοτροφικών μονάδων’ και την ‘Ελληνική αγορά αυγού’, καθώς και με πλούσιο ρεπορτάζ για τον γαλακτοκομικό & τυροκομικό κλάδο και συνεντεύξεις παραγωγών απ΄ όλη την Ελλάδα κυκλοφόρησε το 21ο τεύχος του κλαδικού- συνδρομητικού περιοδικού Dairy News. Αυτό είναι το τελευταίο τριμηνιαίο τεύχος του περιοδικού καθώς από το 2021 το Dairy News θα κυκλοφορεί κάθε δύο μήνες, δηλαδή έξι τεύχη το χρόνο.

 

Στο 21ο  τεύχος του περιοδικού μπορείτε να διαβάσετε άρθρα για δύο σημαντικά ευρωπαϊκά προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για την ίδρυση μιας κτηνοτροφικής μονάδας που θα λειτουργεί σαν cluster (θερμοκοιτίδα) νεαρών επιχειρηματιών.

Περιεχόμενα τεύχους

ΝΕΑ  

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί

Έργο της TFT στην ΤΥΡΑΣ

DAIRY DAY- Η ημερίδα του περιοδικού Dairy News

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γαλακτοκομία & Τυροκομία σε νέο ‘lockdown’

Ευρωκοινοβούλιο και ονομασία vegan προϊόντων- Η θετική για τα γαλακτοκομικά ψηφοφορία

AgriBusiness Forum 2020΄- Ρεπορτάζ από το ψηφιακό συνέδριο

Το ευρωπαϊκό έργο Interreg στην Κεφαλονιά

DISARM: Ευρωπαϊκό έργο ενάντια στα αντιβιοτικά

ΦΑΡΜΑ

Τυροκομείο Κουτρομάνος, Καρπενήσι

Φάρμα Μετεώρων, Καλαμπάκα

Proud Farm, Κοζάνη

Τυροκομείο Μαυρίκου, Σκύρος

Τυροκομείο Γρατσάνη, Αγρίνιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Φάρμες του μέλλοντος, σήμερα: Οι εξελίξεις στην τεχνολογία και την οργάνωση μονάδων

VOULTHERM: Εξοπλισμός μονάδων

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΒΙΟΖΩΚΑΤ: Επενδύσεις, προϊόντα και στήριξη παραγωγής

Green Light: Απαντήσεις στη βιομηχανία γάλακτος

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΥΓΟΥ

‘Ταυτότητα’, ποιότητα και τιμή: Η ελληνική αγορά αυγού σε φάση ανάπτυξης παρά την πανδημία

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα στην αγορά

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Α2Α2: Βελτίωση στο ελληνικό γάλα- Άρθρο της Δήμητρας Χούχουλα, αναπληρώτριας καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Γιαούρτι: Οι καταναλωτές γνωρίζουν την αξία του- Επιστημονική μελέτη ομάδας πανεπιστημιακών

Αιγοτροφία: Παραγωγική λύση & καλό εισόδημα- Επιστημονική μελέτη ομάδας πανεπιστημιακών

BIBΛIO

Philippe Aurier, Lucier Sirieix: «Μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων και τροφίμων», Το βιβλίο δύο Γάλλων πανεπιστημιακών καθηγητών που ασχολούνται με την αγροτική οικονομία.

You might also like