Δύο στελέχη της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ στην Dairy Day 2021

Δήμητρα Καλπακτσή και Αλέξανδρος Κρητικός παρουσιάζουν νέα προϊόντα της εταιρίας

Δύο στελέχη της γαλακτοβιομηχανίας ΔΕΛΤΑ είναι καλεσμένα στη διαδικτυακή εκδήλωση Dairy Day 2021,  την οποία διοργανώνει την Πέμπτη 13 Μαΐου, μεταξύ 3.00 και 7.00 το απόγευμα, το κλαδικό περιοδικό Dairy News και η εκδοτική/ εκθεσιακή εταιρία Omind creatives.

 

Ο Αλέξανδρος Κρητικός και η Δήμητρα Καλπακτσή θα συμμετάσχουν στη δεύτερη συνεδρία της εκδήλωσης (5.00-7.00) με τίτλο “Καινοτόμα Προϊόντα- Κι όμως φτιάχνονται”, όπου έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση νέων προϊόντων, ορισμένα μάλιστα από τα οποία κυκλοφόρησαν εν μέσω πανδημίας. Ο πρώτος θα παρουσιάσει τη σειρά γάλακτος Του Τόπου Μας και η δεύτερη θα παρουσιάσει το σοκολατούχο ρόφημα Milko Protein.

 

Αλέξανδρος Κρητικός

Ο Αλέξανδρος Κρητικός είναι Group Brand Manager στην ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, στην οποία εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι υπεύθυνος για τις κατηγορίες Γάλακτος, Φυτικών Προϊόντων, Τυριών & HORECA. Έχει πραγματοποιήσει το λανσάρισμα ΔΕΛΤΑ Του Τόπου Μας, το επαναλανσάρισμα για τις Μικρές Οικογενειακές Φάρμες καθώς και το λανσάρισμα των Φυτικών Επιδορπίων. Βρίσκεται στον χώρο του Marketing από το 2010 και έχει εργαστεί στο παρελθόν στην FrieslandCampiana Hellas καθώς και στην Dixons South East Europe (Κωτσόβολος)

Δήμητρα Καλπακτσή

Η Δήμητρα Καλπακτσή είναι Group Brand Manager στην ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, στην οποία εργάζεται εδώ και έξι χρόνια. Στα χρόνια αυτά έχει δημιουργήσει μεγάλες καμπάνιες επικοινωνίας για το σοκολατούχο γάλα MILKO, αλλά και για τους χυμούς και το τσάι LIFE. Μπήκε στον κόσμο του μάρκετινγκ το 2009 και έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

 

Η παρουσίαση των δύο στελεχών έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 18.00-18.20


Κατεβάστε το πρόγραμμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή:

Dairy Day 2021, Πρόγραμμα

Κάντε την εγγραφή σας στο link που ακολουθεί:

https://www.eventora.com/el/Events/meat-dairy-day-2nd-edition

You might also like