Νέα λειτουργικά γιαούρτια της σειράς Κρι Κρι Super Spoon

Νέα καμπάνια για την προβολή τους.

Με αφορμή το λανσάρισμα δύο νέων λειτουργικών προϊόντων κάτω από το brand Super Spoon, η Κρι Κρι προχωράει σε μια νέα καμπάνια με στόχο την επικοινωνία ολόκληρης της σειράς.

 

Οι καταναλωτές σήμερα αναζητούν ολοένα και περισσότερο διατροφικές επιλογές που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στον οργανισμό τους. Αξιοποιώντας τις διεθνείς τάσεις και τις ανάγκες του κοινού, η Κρι Κρι πιστή στην ποιότητά της και με 100% ελληνικό γάλα ημέρας δημιούργησε, πέρα από τα τρία υπάρχοντα high protein προϊόντα με super fruits, δύο νέα προϊόντα κάτω από το ίδιο brand.

 

Το νέο απολαυστικό Super Spoon Vitamins Plus με γεύση φράουλα είναι πηγή ασβεστίου, μαγνησίου, βιταμινών D, B12, B6 και φολικού οξέος που συμβάλλουν στη καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Και τo νέο λευκό στραγγιστό 0% Super Spoon που αποτελεί ένα πλήρες και ισορροπημένο γεύμα υψηλών πρωτεϊνών, χωρίς λιπαρά, με 21g φυσικής πρωτεΐνης ανά κύπελλο.

Και τα δύο προϊόντα αποτελούν ένα πλήρες και ισορροπημένο γεύμα, κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας, βοηθώντας στη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, στο πλαίσιο μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής.

You might also like