Νέα συλλεκτική συσκευασία Milko Protein

 Mε την υπογραφή του Λευτέρη Πετρούνια για καλό σκοπό

Στο πλαίσιο της  καμπάνιας του MILKO #KANTOALITHINO, κυκλοφορεί στην αγορά μια νέα συλλεκτική συσκευασία, με τη φιγούρα και την υπογραφή του χάλκινου Ολυμπιονίκη του Τόκιο Λευτέρη Πετρούνια, για καλό σκοπό.

 

Με την αγορά κάθε συσκευασίας Limited Edition MILKO PROTEIN, με τον Έλληνα αθλητή πρότυπο, ο καταναλωτής μπορεί να βοηθήσει ώστε να πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό έργο με ουσιαστικό όφελος για την κοινωνία και με στόχο να γίνουν και άλλα όνειρα πραγματικότητα.

Έτσι το MILKO, ως σύμβολο ενέργειας, δύναμης και πίστης, θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τις νέες συλλεκτικές συσκευασίες DARK CHOCO PROTEIN για την ανακατασκευή αθλητικών χώρων σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας. Πρόκειται για τη συνέχεια της ενέργειας “Milko Hood Makeover”, με την οποία το MILKO έχει ήδη δώσει ζωή και χρώμα σε 2 παραμελημένα γήπεδα, στις περιοχές της Αγίας Βαρβάρας και του Δήμου Ζωγράφου, δημιουργώντας σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλους. Γιατί κάθε παιδί, όπου κι αν βρίσκεται, αξίζει μια ευκαιρία να αθληθεί με ασφάλεια, να ψυχαγωγηθεί, να ονειρευτεί, να πιστέψει στις δυνατότητές του και να συνεχίσει να αγωνίζεται με αισιοδοξία, διεκδικώντας το μέλλον του!

 

 

 

You might also like