Κυκλοφόρησε το 27ο τεύχος του Dairy News
Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2021: Αποστολή στη Νάξο και αφιέρωμα στις Ζωοτροφές
Κυκλοφόρησε το 27ο τεύχος του διμηνιαίου κλαδικού περιοδικού Dairy News, στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε ένα μεγάλο αφιέρωμα στις ζωοτροφές, μια έρευνα για τη σύγχρονη λιανική στο χώρο των τυροκομικών προϊόντων καθώς και τα όσα είδε και άκουσε το Dairy News κατά τηνβ αποστολή του στη Νάξο της μεγάλης τυροκομικής παράδοσης.
Στο τεύχος του περιοδικού Dairy News, μπορείτε να διαβάσετε την κεντρική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο τυροκόμος Θοδωρής Μηλιτσόπουλος από τα Καλάβρυτα, ρεπορτάζ από την ελληνική παρουσία στα World Cheese Awards 2021 τα οποία πραγματοποιήθηκαν φέτος στην Ισπανία με σημαντικές διακρίσεις για τις ελληνικές τυροκομικές συμμετοχές.
Περιεχόμενα τεύχους
ΝΕΑ
Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φουρτούνα: Πετάει κόστος παραγωγής & διάθεση
Βοσκότοποι: Κρίση κτηνοτρόφων- πολιτείας
Παραπομπές για νοθευμένη φέτα
World Cheese Awards 2021
Thessaloniki Summit 2021
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Συνέντευξη με τον Θ. Μηλιτσόπουλο
4Συνέντευξη με τον Δ. Τσιούκα- ‘Χωριό της Κάρλας’
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Σύγχρονο Σιτηρέσιο
Αναζητείται μείγμα ποιότητας και κόστους
Zinpro Performance Minerals
Voultherm: Εξοπλισμός κτηνοτροφικών μονάδων
Εταιρείες και προϊόντα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ανθεκτικά συστήματα STOMMPY από την Europack
ΔΗΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ: Λύσεις στις πραγματικές ανάγκες
ΜΕΒΓΑΛ: Βράβευση στα Manufacturing Excellence Awards
Νέο Έργο της TFT A.E. στην Βιομηχανία DS MILKA Α.Β.Ε.Ε.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ | Νάξος
Νάξος: Το Κυκλαδονήσι της εκλεκτής παραγωγής
Νεκτάριος Βελώνης, Γαλακτοκομική Νάξου
Δημήτρης Καπούνης, ΕΑΣΣ Νάξου
Νικόλας Πιτταράς, Τυροκομείο Πιτταράς
Αρχοντούλα Μαράκη- Κουφοπούλου, Τυροκομία Νάξου
ΕΡΕΥΝΑ | Νέα λιανική
Νέα λιανική, νέες προσδοκίες
Νέα γαλακτοπωλεία
Παίκτες μικρής λιανικής
Οικογένεια Γαϊτανίδη
From Paris: Το γαλλικό τυροπωλείο
Άσπρο- Μαύρο, Χανιά Κρήτης
Αναστάσιος Μουρούτσος, ‘Ορεινή Αρκαδία’
Χωριό της Κάρλας: Νέο κατάστημα στον Βόλο
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Νέα προϊόντα στην αγορά