ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ: Συνεργασία με τον Ισπανικό Οίκο TECNOTRIP

Αφορά μηχανήματα συσκευασίας σε κενό αέρος, δεξαμενών και θαλάμων θερμοσυρρίκνωσης

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον Ισπανικό Οίκο TECNOTRIP. Η συνεργασία αφορά  Μηχανήματα Συσκευασίας σε Κενό Αέρος (Τύπου Vacuum), δεξαμενών και θαλάμων θερμοσυρρίκνωσης.

 

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της συσκευασίας τροφίμων, η TECNOTRIP διαθέτει μηχανήματα στιβαρής κατασκευής, κατάλληλα να προσαρμοσθούν σε κάθε επιθυμητή ανάγκη συσκευασίας. Από την πιο μικρή παραγωγή έως την πιο αυτόματη γραμμή συσκευασίας που αφορά τη βιομηχανία. Τα μηχανήματα τηρούν όλους τους κανονισμούς ασφάλειας, τόσο για τον χειριστή, όσο και για το προϊόν, καθώς επίσης και τις συνθήκες υγιεινής.

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. διαθέτει άρτια καταρτισμένο τμήμα πωλήσεων που μπορεί να σας καθοδηγήσει, σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των προϊόντων σας, ενώ παράλληλα είναι στελεχωμένο με εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα για τη σωστή εγκατάσταση και συντήρηση τέτοιου είδους μηχανών, με αντίστοιχη παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

Με αυτό τον τρόπο η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. ολοκληρώνει την γκάμα της στα μηχανήματα κενού αέρος και στη βιομηχανία. Αυτή είναι η οικογένεια της ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ Α.Ε. και είμαστε έτοιμοι να σας μυήσουμε στην τεχνογνωσία που διαθέτουμε.

You might also like