Αυτό είναι το καλύτερο νέο γάλα της Νέας Υόρκης

Ο νικητής του διαγωνισμού NY MilkLaunch 2022 είναι το SPYLT

Ο θεσμικός φορέας  NY MilkLaunch, ο οποίος ασχολείται με την προώθηση της καινοτομίας και τη στήριξη νέων προϊόντων στον γαλακτοκομικό τομέα, στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε τον νικητή του δεύτερου ετήσιου διαγωνισμού του. Το προϊόν που κέρδισε για το 2022 ήταν το SPYLT, η εταιρία του οποίου έχει ήδη λάβει 150.000 δολάρια προκειμένου να υποστηριχθεί η προώθησή του στην αμερικανική αγορά.

 

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού NY MilkLaunch 2022 αποτελούσαν οκτώ κριτές από κορυφαίες  εταιρίες τροφίμων, ποτών κι επιχειρηματικών κεφαλαίων, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Kraft Heinz, Chobani, Giant Eagle, KeHE, UNFI και Apex Global. Οι εταιρίες και τα προϊόντα τους κατετάγησαν με βάση μια σειρά συγκεκριμένων κριτηρίων όπως η μοναδικότητα, η γεύση, η βιωσιμότητα της επιχειρηματικής προσπάθειας. Εκτός από τους κριτές που προέρχονταν από τον επαγγελματικό χώρο, για τα προϊόντα ψήφισαν και  πάνω από 500 καταναλωτές μέσω έρευνας σε πραγματικό χρόνο που εξέτασε ποια προϊόντα θα αγόραζαν.


Το SPYLT είναι ένα σοκολατούχο ενεργειακό ρόφημα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, με κρεμώδη υφή και διαθέτει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά (ασβέστιο, βιταμίνες Β, κάλιο, βιταμίνη D και πρωτεΐνες). Διατίθεται σε δύο τύπους (140 και 60 μικρογραμμάρια καφεΐνης) σε κουτί αλουμινίου 340 γραμμαρίων.


Ο διαγωνισμός NY MilkLaunch υλοποιείται από τη συμβουλευτική εταιρία VentureFuel σε συνεργασία με τον επαγγελματικό φορέα New York Dairy Promotion Order, με στόχο να  τονωθεί η ζήτηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις ηλικίες της Γενιάς Ζ (10-23 ετών). Οι εταιρίες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό έχουν προηγουμένων στηριχθεί οικονομικά  κι έχουν λάβει καθοδήγηση από παγκόσμιους εμπειρογνώμονες του μάρκετινγκ, της συσκευασίας και της διανομής.

You might also like