Κυκλοφόρησε το 31ο τεύχος του Dairy News

Ιούλιος- Αύγουστος 2022, με αφιέρωμα στη Συσκευασία

Κυκλοφόρησε το 31ο τεύχος του διμηνιαίου επαγγελματικού περιοδικού Dairy News στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε, μεταξύ άλλων, ρεπορτάζ για την καταδίκη της Δανίας στο Ευρωδικαστήριο, ειδικό ρεπορτάζ για τα προβλήματα της κρητικής τυροκομίας καθώς και ρεπορτάζ από την αποστολή του Dairy News σε Άρτα, Γιάννενα και Αργυρόκαστρο στο πλαίσιο του προγράμματος CheesecuIT. Το κεντρικό αφιέρωμα του τεύχους αφορά τη Συσκευασία όπου ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες παρουσιάζουν μηχανήματα, υλικά κι εφαρμογές για τη σύγχρονη επεξεργασία γάλατος/ τυροκομία. Διαβάστε επίσης την πιο πρόσφατη μελέτη της ICAP για τον κλάδο της γαλακτοκομίας.

 

Περιεχόμενα τεύχους

ΝΕΑ  

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί

TECH NEWS

Μηχανήματα, υλικά, εφαρμογές

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αγροτικό Σύμφωνο: Η Ευρώπη συζητά κι η Ελλάδα αναζητά

Γαλακτοκομικές σχολές: Φουντώνει το ενδιαφέρον

Πίσω Δανία! – Ελλάδα και φέτα δικαιώνονται

‘Ευρωεμφύλιος’ για την Διατροφική σήμανση

Κρήτη: Κτηνοτρόφοι, cluster, αδιέξοδα και προκλήσεις

Συνέντευξη: Σπύρος Μπαλαντίνος 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

To Dairy News στους …δρόμους του τυριού σε Άρτα & Γιάννενα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Αναζητώντας λύσεις ποιότητας, ασφάλειας και κόστους

Μηχανήματα, υλικά & εφαρμογές συσκευασίας

ReeNEXT: Η βιομηχανία 4.0 στη συσκευασία τροφίμων- Άρθρο του Σωτήρη Αγγελόπουλου

Kotronis Packaging: Νέα προϊόντα, διαφοροποίηση και διακρίσεις

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνέντευξη: Κώστας Κατοίκος, Sheepline

GRUNWALD: Σχεδιασμός υγιεινής Ultra Clean

ΜΕΛΕΤΗ

ICAP CRIF – Γαλακτοκομικά: Απώλειες αλλά και προοπτική στον κλάδο

You might also like