Σύγχρονα μηχανήματα τυροκομίας για μικρές & μεγάλες τυροκομικές μονάδες παρουσιάζει η Inox Design Kateris S.A. στην 7η έκθεση MDF EXPO

Στην 7η έκθεση MDF EXPO που διοργανώνει η O.MIND CREATIVES, στις 12-14 Νοεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo, σας προσκαλεί η εταιρεία Inox Design Kateris S.A. για να δείτε από κοντά τις ολοκληρωμένες λύσεις της σε επίπεδο μηχανημάτων τυροκομίας που απευθύνονται σε τυροκομικές μονάδες όλων των μεγεθών.

 

Η Inox Design Kateris S.A. είναι μια σύγχρονη μονάδα σχεδίασης και υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών για εταιρείες που δραστηριοποιούνται σ’ αυτόν τον χώρο. Επανδρώνει με πρώτης ποιότητας συστήματα -τα τελευταία 35 χρόνια- παραδοσιακά αλλά και τελευταίας τεχνολογίας τυροκομεία τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά της αγοράς, εξασφαλίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο πρώτης ποιότητας τυροκομικά προϊόντα στην κουζίνα του καταναλωτή.

Η εταιρεία αναβαθμίζει τα υπάρχοντα μηχανήματα με νεότερα, καλύπτοντας πάντα τις απαιτήσεις κι έχοντας ως μοναδικό χρέος της, ο τυροκόμος – επιχειρηματίας να βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας.

Με τα έργα της σε εταιρείες της ελληνικής αγοράς, όπως Ελληνικά Γαλακτοκομεία, La Farm, Ήπειρος, Δωδώνη, Πήλιο Τυροκομική (Lactalis Group) κ.ά., αλλά και στην ξένη αγορά, η Inox Design Kateris S.A.  στέκεται επάξια ως υπολογίσιμη δύναμη ανάμεσα στους ευρωπαίους ανταγωνιστές της.

You might also like