Δυναμική παρουσία της ΔΩΔΩΝΗ στη SIAL 2022

Ενίσχυση της εξωστρέφειας και παρουσίαση νέων προϊόντων από την εταιρεία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΔΩΔΩΝΗ στην Έκθεση SIAL, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, η οποία πραγματοποιήθηκε από 15 έως 19 Οκτωβρίου στο Παρίσι. Στη διάρκεια της έκθεσης, η ΔΩΔΩΝΗ παρουσίασε τα αυθεντικά και καινοτόμα προϊόντα της, με πρωταγωνιστές τα ΔΩΔΩΝΗ Plant’d και τα Heavenly Cheese Thins, τα οποία έχουν διακριθεί και στο SIAL Innovation 2022.

 

Στελέχη της ΔΩΔΩΝΗ ήρθαν σε επαφή με επαγγελματίες και καταναλωτές από όλο τον κόσμο δίνοντας τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πλούσια γκάμα των αυθεντικών προϊόντων της όπως η Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ, το Στραγγιστό γιαούρτι και το Χαλούμι.Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και 5 ηπείρους, αξίζει να σημειωθεί πως η ΔΩΔΩΝΗ κατέχει μία διαρκώς αναπτυσσόμενη παρουσία σε διεθνές επίπεδο.


Οι εξαγωγές της ΔΩΔΩΝΗ καταλαμβάνουν περίπου το 45% του συνολικού κύκλου εργασιών της, έχοντας σημειώσει την τελευταία τετραετία 40% αύξηση.

Ο Βασίλης Βροχίδης, Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε: «Η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί περήφανο πρεσβευτή της ελληνικής γεύσης και διατροφής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημειώνοντας ανοδική πορεία και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, στρατηγικός στόχος μας ήταν ανέκαθεν ήταν η περαιτέρω ανάπτυξη της εξαγωγικής μας δραστηριότητας. Μέσω της συμμετοχής μας στη SIAL, υποστηρίξαμε για ακόμη μια φορά την ανάδειξη της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας και τη διείσδυσή μας στις διεθνείς αγορές, παρουσιάζοντας το ευρύ χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που παράγουμε, με πρωταγωνιστές τα νέα, καινοτόμα προιοντα ΔΩΔΩΝΗ».

You might also like