Σε λίγες ημέρες τα World Cheese Awards 2022

Στην Ουαλία, στο πλαίσιο της έκθεσης World Cheese Market 2022

Στο Newport της Ουαλίας και συγκεκριμένα στο χωρητικότητας 5.000 ατόμων εκθεσιακό κέντρο International Convention Centre Wales θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός World Cheese Awards, στο πλαίσιο φυσικά της μεγάλης έκθεσης τυριών  World Cheese Market 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου.

 

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο και σίγουρα ο πλέον γνωστός στην Ευρώπη συμμετέχουν κάθε φορά χιλιάδες προϊόντα από εκατοντάδες παραγωγούς απ΄ όλο τον κόσμο. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως και η έκθεση στο πλαίσιο της οποίος διοργανώνονται τα World Cheese Awards, καθώς φέτος η διοργάνωση φιλοξενείται στην Ουαλία και αναμένεται να παρουσιαστούν οι σημαντικές τυροκομικές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 30 τυροκομεία της Ουαλίας και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και εξοπλισμού. Οι διοργανωτές περιμένουν πως στον φετινό διαγωνισμό θα λάβουν μέρος εκατοντάδες εταιρίες  από όλο τον κόσμο (περίπου 40 χώρες αντιπροσωπεύονται  κάθε φορά) με πάνω από 4.000 διαγωνιζόμενα προϊόντα.

You might also like