Κυκλοφόρησε το 34o τεύχος του Dairy News

Το τεύχος Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2023

Πλούσιο ρεπορτάζ από την ελληνική κτηνοτροφική και γαλακτοκομική αγορά περιλαμβάνει το νέο τεύχος του περιοδικού Dairy News το οποίο κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση Ζωοτεχνία 2023, στην Θεσσαλονίκη.

 

Στο 34ο τεύχος παρουσιάζουμε μια μεγάλη έρευνα με θέμα ‘Κτηνοτροφία, ταυτότητα & παράδοση’ στο οποίο διερευνούμε τη σχέση της πρωτογενούς παραγωγής με την πολιτιστική ταυτότητα του ελληνικού λαού ενώβ στο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε συνεντεύξεις, επιστημονικά άρθρα και αναλύσεις.

Περιεχόμενα τεύχους

ΝΕΑ  

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί

Νέα προϊόντα

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ: Σημαντικό έργο στην Κορινθία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κτηνοτροφία: Πολιτική κόντρα εν όψει εκλογών

Θεσσαλία: Η κτηνοτροφία παλεύει

Παραγωγή γάλακτος: Ισορροπία σε ποσότητες και τιμές

Cluster Τυροκόμων Δυτικής Μακεδονίας

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Φθιώτιδα: Οι τυροκόμοι της μιλούν στο Dairy News

Συνέντευξη: Παύλος Λαθύρης, L’ Ami

Συνέντευξη: Κωνσταντίνος Ζήσιμος, Λαμία

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Tsitsopoulos Bros: Ανάπτυξη σε περιβάλλον αβεβαιότητας

ΕΡΕΥΝΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

True Cheese: Διαδικασία παραδοσιακής τυροκόμησης

Raw Cheese: Τυρί από νωπό αγελαδινό γάλα

Άρθρο: Κτηνοτροφία Ακριβείας

Συνέδριο IFCN: Για την εμπιστοσύνη των κτηνοτρόφων

ΙΕΛΚΑ: Ανάλυση τιμών καταναλωτή στο σουπερμάρκετ


ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Ταυτότητα & Παράδοση

Κτηνοτροφία και τυροκομία: Στοιχεία πολιτισμού στην Ελλάδα

Η Μαρία Αγγέλη γράφει για την προβατοτροφία στην Αιτωλοακαρνανία

Τυρί στα νησιά: Άρθρο του Γιάννη Τσακίρη

Ηλίας Βάιος, Βεριδικούσα: «Το κράτος μάς έχει ξεχασμένους»

Συνέντευξη με τον τυρομάστορα Βασίλη Τζίμα

Μια ιστορική ‘κτηνοτροφική’ φωτογραφία

ΒΙΒΛΙΟ

«Κτηνοτροφικά του Ξηρόμερου» της Μαρίας Ν. Αγγέλη

You might also like